Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #23549 Cernev a făcut sesizare penală conducerii Oltchim

2014-07-07 19:16

#23547: - Cernev a făcut sesizare penală conducerii Oltchim

LUPTA SINDICALA FATA IN FATA CU SOMNUL.
CERNEV CONFUNDA LUPTA SINDICALA CU SOMNUL DE "INFRUMUSETARE" IN TIMPUL PROGRAMULUI DE LUCRU.
CERNEV S-A PREDAT CU PIJAMALE CU TOT!

NOI ACUZATII PE NUMELE LUI CERNEV: SANTAJ, TRAFIC DE INFLUENTA SI LUARE DE MITA IN FORMA CONTINUATA!

Unde minte cernev. Minte cand spune ca nu a avut abateri. Pe aceata petitie si in presa s-a scris inca din 5 mai ca a fost prins dormind la serviciu, lasand fara supraveghere instalatiile combinatului.


http://pagead2.googlesyndication.com/simgad/2451450585634575775...


#22032: - DEMITEREA LUI CERNEV

- A TRECUT O LUNA SI JUMATATE DE LA DATA LA CARE CERNEV A FOST PRINS DORMIND IN PIJAMALE, IN TIMPUL PROGRAMULUI DE LUCRU,  SI NU S-A LUAT NICI O MASURA.



https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/1512631_496236067176484_4702...

ATENTIE: NU MUSAMALIZATI CAZUL CERNEV!

#21238: - Scandal la Oltchim între sindicalistul Corneliu Cernev și administratorul judiciar, Bogdan Stănescu!

Cernev, la somn în timpul serviciului

Potrivit informațiilor deținute de ZIUAnews și afirmațiilor făcute de angajații de la Oltchim pe site-ul www.petitieonline.com, Corneliu Cernev - poreclit de angajații combinatului „Gigel Frone", cunoscutul participant de la „Românii au talent", a fost surprins dormind în timp ce trebuia să lucreze. Mai mult, acesta ar fi fost îmbrăcat chiar în pijamale. Corneliu Cernev deține funcția de dispecer, fiind practic responsabil de monitorizarea activității din combinat, iar în cazul în care ar fi vreo defecțiune, el este cel care coordonează angajații din secțiile Oltchim.

Auziti ce spune hahalera de cernev:
" ... că a depus în instanţă o acţiune prin care contestă decizia desfacerii contractului de muncă, dar şi o acţiune penală prin care acuză actuala conducere de obstrucţionare a activităţii sindicale."

Tataie, lasa-ne si du-te ... unde a dus mutu iapa, cu lupta ta sindicala. Lupta ta sindicala a fost numai pentru ciolan, numai penntru tine, pentru nevasta-ta pe care ai implementat-o in combinat si pentru mana de oameni care au fost atrasi de "norul toxic de iluzii si sperante desarte, imprastiat de tine in combinat.

Daca suntem astazi unde suntem, daca 1000 de salariati au ajuns pe drumuri si prin tribunale asta se datoreaza "luptei tale sindicale" impotriva salariatilor.

Dar ce nu stie el este ca mai are si doua plangeri penale, depuse impotriva lui, de conducerea Oltchim:
1. pentru punerea in pericol a bunei functionari a instalatiilor combinatului si a salaritiilor aflati la serviciu, prin lasare fara supraveghere a acestor instalatii, pe toata durata somnului sau, in timpul programului normal de lucru;
2. pentru santaj, trafic de influenta si luare de mita, toate in forma continuata:
- prin impunerea unor angajari de personal, fara a se justifica angajarea acestora si fara concurs, intr-o perioada de timp in care combinatul nu functiona sau se faceau disponibilizari;
- pentru infintarea de functii, fara a fi necesare, urmate de impunerea numirii unor anumite persoane in aceste functii;
- pentru acordarea de categorii si sporuri salariale, anumitor persoane din anturajul sau, fara ca functionarea redusa a combinatului sa impuna acest lucru.

Si sa mai sti ceva ... daca conducerea Oltchim, nu a depus plangeri penale impotriva ta o vom face noi, cei pusi pe listele de tine - marele sindicalist de mucava si noi te vom acuza de complicitate la deturnare de fonduri si furt din banii nostri (ratele de la CAR oprite si nevirate), de trafic de influenta (pentru ca nevasta-ta si altii pe care i-ai angajat nu au fost amgajati prin concurs ci pe pile).

Un ziar scria ca ai fost ejectat din Oltchim si mare dreptate avea ... pentru ca in Oltchim, la fel ca si in USG, nu ai fost decat o DEJECTIE.