Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #23545 TREI CETĂŢENI CHINEZI DEPISTAŢI CU ŞEDERE ILEGALĂ ÎN RM.VÂLCEA

2014-07-07 14:38

http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/10217-trei-cetateni-chinezi-depistati-cu-sedere-ilegala-in-rm-valcea

http://www.criterii.ro/plugins/content/jumultithumb/img/img.php?src=Li4vLi4vLi4v...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Am primit pe adresa redacţiei următorul comunicat de presa de la Biroul pentru Imigrări al Judeţului Vâlcea:

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Vâlcea au organizat, în data de 07 iulie 2014, o acţiune în scopul prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

Cu această ocazie au fost depistaţi cu şedere ilegală trei cetăţeni străini cu vârste cuprinse între 18 şi 57 de ani din China. Persoanele în cauză au intrat in ţară în baza unor vize de scurtă şedere, în scop de afaceri, iar la expirarea dreptului de şedere cetăţenii chinezi nu au părăsit teritoriul naţional

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii Biroului pentru Imigrări au emis pe numele cetăţenilor străini decizii de returnare de pe teritoriul României, prin care aceştia sunt obligaţi să părăsească ţara, în termen de 15 zile. Totodată cetăţenii chinezi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă, în cunatum de 1200 lei, conform O.U.G. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată.

Biroul pentru Imigrări Vâlcea continuă activităţile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor, utilizând toate resursele proprii de care dispune pe acest segment de activitate şi cooperând cu toate instituţiile interesate în menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică în rândul comunităţii noastre.