Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei

Themis

/ #69 Formulati plangeri penale pentru cei din conducerea colegiului! Solicitati abrogarea legii 213/2004!

2014-06-29 09:59

In SUA, in fiecare stat, la propunerea senatului guvernatorul numeste un comitet care se ocupa cu licentierea psihologilor si cu reglementarea practicii licentiate. Astfel de comitete, cu un numar de membrii care variaza de la stat la stat, dar nu este mai mare de obicei de 8 membrii, cuprind psihologi din invatamentul universitar, psihologi practicieni si reprezentanti nepsihologi ai beneficiarilor serviciilor psihologice. Ideea este urmatoare: LICENTIEREA SE FACE PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR, NU PENTRU "APARAREA SI PROMOVAREA PSIHOLOGILOR" - DE FAPT A UNEI GASTI DE SMECHERI CARE SE ERIJEAZA IN ATOATESTIUTORI CUM SE INTAMPLA IN ROMANICA. In Romania Colegiul Psihologilor este o organizatie autista, destinata protejarii in exclusivitate a intereselor celor din conducerea colegiului si nu a intereselor beneficiarilor serviciilor psihologie.
In SUA licentierea psihologilor se realizeaza doar pentru psihologie clinica si educationala si nu pentru alte ramuri ale psihologiei, cum ar fi psihologia muncii si organizationala.
Sa dam dovada de spirit civic si sa depunem plangeri penale pentru membrii din conducerea colegiului care incalca legea si mai ales sa solicitam abrogarea legii mafiote 213 pe 2014 si elaborarea unei legi care apere pe cine trebuie, adica pe beneficiarii servicilor psihologice!