Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #22833

2014-06-25 18:57

http://www.economica.net/piperea-din-august-va-exista-un-plan-de-reorganizare-la-oltchim_82305.html

Piperea:Referitor la banii pe care îi solicită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că 'în secunda în care vor fi 9 milioane de euro în conturile societăţii, eventual din vânzarea Oltchim SPV, vor fi plătite sumele disponibilizaţilor'.

"'Dacă disponibilizaţii ar cere falimentul Oltchim, ar fi o acţiune complet greşită deoarece falimentul înseamnă cel puţin un an jumătate până când se obţin nişte bani din vânzări şi, de asemeni, lichidarea nu se ştie cât ar dura. Dar ar trebui pus în balanţă, a aştepta 6-7 luni de zile până la privatizarea combinatului sau a aştepta doi ani de zile pentru lichidare, cu riscul de a intra în concurs cu creditorii. Şi ar trebui să ştie toată lumea că dacă se va ajunge la faliment, Piperea nu va fi lichidator. Dacă se va ajunge la faliment, în secunda următoare eu am plecat', a mai spus Piperea.

PAI FRATELE MEU PIPEREA SA NE FIE CLAR,ASTA PUTEAI SA O SPUI INAINTE SA DAI LUMEA AFARA,DADEAI LUMEA AFARA CUM ZICI IN SECUNDA IN CARE AVEAI BANI DE COMPENSATORII .NU VII ACU SI NE SPUI ASTA ,LA UN AN DE ZILE.

http://adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/avocatul-gheorghe-piperea-nu-garanta-oltchim-privatiza-data-12-decembrie-1_53a194590d133766a8afcf7f/index.html

Piperea:Administratorul judiciar al Oltchim a ţinut să precizeze, în faţa mai multor persoane concediate anul trecut de la combinat, că nu poate oferi garanţii nici măcar în ceea ce priveşte plata salariilor compensatorii, în cazul în care societatea se privatizează. „Nu le pot garanta acestor oameni că-şi vor primi banii după 12 decembrie."




JUDECATI SI VOI,DUPA MINTEA LOR ANUL ASTA DISPONIBILIZATII NU VOR VEDEA NICI UN BAN DIN COMPENSATORII.SCRIE MAI SUS CLAR SI CONCIS.CE ESTE DE FACUT?

TINETI MINTE,NE-O SPUN IN FATA:

ANUL ASTA NU SE DAU SALARIILE COMPENSATORII(scrie destul de clar mai sus)

DECIDETI VOI CAND II VOM LUA DE GULER!