Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #22745 Domnilor, atentie la limbaj. REFORMULATI!

2014-06-24 19:46

#22742: un lider adevarat
#22743: musafir
#22744: musafir
#22746: musafir

DISCUTIA ESTE BUNA DAR ELIMINATI CUVINTELE TRIVIALE DIN CONTINUTUL MESAJELOR POSTATE, CUVINTE CARE NICI NU SUNT ALE VOASTRE, FIIND PRELUATE DIN MESAJELE ANTERIOARE LA CARE TOT FACETI TRIMITERE!


Prin postarea opiniilor sau oricaror texte pe PETITIA “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” cititorii / utilizatorii / autorii de comentarii sunt de acord REGULAMENTUL CU PRIVIRE LA POSTAREA DE COMENTARII PE PETITIA “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” ( vezi ANUNT NR. 15). Principalele conditii care trebuie respectate de cei care posteaza comentarii sunt urmatoarele:

3. Este interzisa utilizarea unui limbaj indecent, vulgar, abuziv in discutiile cu alti cititori / utilizatori / autori de comentarii.
Sunt interzise comentariile denigratoare, care sa contina amenintari sau sa violeze intimitatea, viata privata a altor persoane.
Injuriile de orice fel nu sunt permise.

9. AUTORUL PETITIEI “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil al unor comentarii, intr-un timp rezonabil.
Acesta va fi un proces manual, astfel incat nu va fi posibila stergerea sau modificarea mesajelor instantaneu.
AUTORUL PETITIEI “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” isi rezerva dreptul de a elimina acele opinii / comentarii pe care le considera daunatoare sub orice forma, imaginii PETITIEI “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM”.

12. Postarea unui mesaj in sectiunea de comentarii, sectiune pusa la dispozitia cititoriilor, inseamna acceptarea tacita a continutului acestui regulament.