Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-24 14:36


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-24 14:43



Musafir

#22728 Re: OLTCHIM Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective

2014-06-24 15:33

#22676: - OLTCHIM Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective

AI ACI http://m.bursa.ro/s=companii_afaceri&articol=240278.html , CONFIRMAREA CELOR DECLARATE CU PRECIZIE AZI IN TEXT 23.06.2014

"De asemenea, în 2-3 săptămâni, este posibil să fie aprobat şi tabelul final al creanţelor, după care va fi supus avizării şi planul de reorganizare"."

 

SI ATUNCI 18.06.2014, DUPA IESIREA DIN SALA DE JUDECATA, NU INAINTE http://www.economica.net/piperea-din-august-va-exista-un-plan-de-reorganizare-la-oltchim_82305.html

Piperea:Referitor la banii pe care îi so:licită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că 'în secunda în care vor fi 9 milioane de euro în conturile societăţii, eventual din vânzarea Oltchim SPV, vor fi plătite sumele disponibilizaţilor'.

 

Secunda Piperea, SA NE DEA DREPTURILE NOASTRE. OBLIGATIE.

http://ultramall.ro/poze/1287772/2/ceas-desteptator-nostalgic-cu-doua-clopotele-...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Judecatorul-sindic Ramnicu Valcea ORDIN: ACHITATI BANII SI VENITI CU PLANUL DE REORGANIZARE.

De data asta are clepsidra domnul Piperea, pana acum a stat. Timpul curge...

SECUNDA LUI PIPEREA:

http://4.bp.blogspot.com/-W2INCJXiPCo/UBEs-MxII6I/AAAAAAAAAF8/WcPhMRZaB0o/s400/c...


Musafir

#22730 CET Govora cumpără acţiuni în valoare de 1,7 milioane de lei de la USG

2014-06-24 15:42

http://adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/cet-govora-cumpara-actiuni-valoare-17-milioane-lei-usg-1_53a91e630d133766a8d9661b/index.html

Furnizorul de energie termică din Râmnicu Vâlcea, CET Govora, va cumpăra aproape 7 milioane de acţiuni de la Uzina de Sodă Govora (USG), societate deţinută de polonezii de la Cieh Chemical Group.

Valoarea totală a acţiunilor cumpărate de CET Govora se ridică la 1 700 000 lei, astfel că furnizorul de energie termică va ajunge să deţină 5,469 % din capitalul social al USG. Măsura este urmare a deciziei acţionarilor polonezi de la USG de majorare a capitalului social prin aport în numerar cu suma de 30 000 000 de lei, echivalentul a 120 000 000 de acţiuni. CET poate plăti banii în termen de 30 de zile de la data publicării hotărârii Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor CIEH sau poate poate cere conversia în acţiuni a datoriilor pe care grupul polonez le înregistrează. Cet-ul poate participa la majorarea de capital şi cu un aport în natură de bunuri performante, dar numai dacă grupul polonez ce deţine 75 % din acţiunile USG va fi de acord. Din peste 3000 de salariaţi cât avea după Revoluţie, uzina a ajuns să funcţioneze, după privatizarea din 2007, cu aproximativ 600 de angajaţi.

Citeste mai mult: adev.ro/n7nw49


Musafir

#22731 SOCAR nu uită de Oltchim

2014-06-24 15:49

http://www.focus-energetic.ro/socar-nu-uita-de-oltchim-18098.html

Compania petrolieră azeră de stat SOCAR este încă interesată de preluarea combinatului petrochimic Oltchim Râmnicu Vâlcea şi analizează această oportunitate, a declarat Hamza Karimov, şeful SOCAR România, în cadrul Forumului Energetic Regional FOREN 2014.

”Ne uităm cu interes la Oltchim, care este un proiect important pentru statul român. SOCAR în continuare analizează această oportunitate, dar nu există o opinie concretă în acest sens”, a spus reprezentantul companiei azere.

Potrivit acestuia, partea română şi filiala din Româna au trimis deja toate datele tehnice referitoare la Oltchim către compania-mamă, care va analiza oportunitatea şi va lua o decizie finală.

”Noi avem un alt combinat petrochimic în Turcia, Petchim, şi am planificat investiţii de 6-7 miliarde de euro într-o rafinărie în Turcia, tot pe partea de petrochimie. Avantajul Oltchim este că poate produce mai ieftin”, a precizat Karimov.

Termenul pentru depunerea ofertelor de către investitorii interesaţi să cumpere Oltchim a fost 6 iunie 2014, dar niciun investitor interesat nu s-a înscris în cursă.

Guvernul nu va închide niciodată Oltchim, iar, dacă niciun investitor nu va depune oferte până pe 6 iunie, procesul de privatizare va fi prelungit, a declarat, la începutul lunii iunie, Constantin Niţă, ministrul Economiei.

”Am un mesaj foarte clar: Guvernul nu va închide niciodată Oltchim. Este o companie viabilă, care are piaţă şi care trebuie restructurată, lucru care este posibil”, a spus Niţă.

Acesta menţiona atunci că Executivul are un plan B în cazul în care niciun investitor nu se înscrie în cursa pentru achiziţia combinatului.

”În acest caz, vom amâna privatizarea pentru o perioadă mai lungă, pentru a face câteva restructurări. Vom căuta finanţare pentru a pune în funcţiune o linie sau două de producţie, care să permită combinatului să nu mai înregistreze pierderi”, a adăugat Niţă.

El a mai spus că sunt investitori care şi-au manifestat dorinţa de a cumpăra Oltchim la pachet cu rafinăria Arpechim. Deţinută de Petrom, rafinăria este închisă din 2009, însă este principalul furnizor de materii prime a Oltchim.

Oltchim este cel mai mare agent economic din Vâlcea şi se află în insolvenţă din ianuarie 2013.Activele viabile ale combinatului au fost evaluate la 305 milioane de euro.

Musafir

#22732 Sa " radem " cu CILEA. Invazie de investitori si locuri de munca...., au MINTIT si pe astia!

2014-06-24 16:34

http://www.valcea1.ro/investitori-britanici-in-valcea/

9 iulie 2013

Reprezentanti ai Camerei de Comert din Hampshire-Marea Britanie s-au intalnit in weekend cu conducerea Consiliului Judetean Valcea, vizita fiind initiata de directorul Societăţii Parcuri Industriale din judeţul Valcea, Mihai Nicoli. Din delegatia britanica au facut parte directorul executiv al Camerei de Comert din Hampshire, Maureen Frost, directorul onorific al aceleiasi institutii, Derek Chartres, si directorul executiv al Centrului de Afaceri Bridge, Călin Humă, în calitate de reprezentant al investitorilor britanici in Romania. Acesta a precizat ca a fost creat un mecanism prin care se poate trece la cooperarea directa dintre companii de afaceri din Marea Britanie si Romania. Huma a mai afirmat ca, pana la sfarsitul anului, mii de companii din Marea Britanie vor putea afla informatii despre companii din Valcea, astfel incat sa poata fi atrase investitii in judetul nostru. Pentru aceasta, va fi deschis in cadrul Camerei de Comert din Hampshire un birou care va fi interfata intre oamenii de afaceri englezi si mediul de afaceri din Valcea. Un astfel de birou a fost deja deshis pentru judetul Dolj. In urma discutiilor purtate, s-a convenit ca la Camera de Comerţ si Industrie Valcea sa functioneze un oficiu de dispecerat care sa asigure fluxul de informatii si sa coordoneze relatiile directe intre investitorii britanici si oameni de afaceri din judetul Valcea.


Musafir

#22733 Re: Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Ion Cîlea, îl finanțează pe Vladimir Putin!

2014-06-24 16:58

#21644: - Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Ion Cîlea, îl finanțează pe Vladimir Putin!

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Ion Cîlea, îl finanțează pe Vladimir Putin!

2014-06-05 21:18

http://ziaruldevalcea.ro/2014/06/05/presedintele-consiliului-judetean-valcea-ion-cilea-il-finanteaza-pe-vladimir-putin/

Prin firma Strabag, care aparține oligarhului rus Oleg Deripas*a,

http://ziaruldevalcea.ro/wp-content/uploads/2013/10/ion-cilea.jpg...

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Ion Cîlea, îl finanțează pe Vladimir Putin!

Ion Cîlea îl finanțează la greu pe oligarhul rus Oleg Deripas*a, prieten la cataramă al președintelui rus Vladimir Putin. Deripas*a deţine circa 25% din compania de construcții Strabag, care rade în ultima perioadă toate marile licitații, organizate de Consiliul Județean Vâlcea. Întâmplător sau nu firma Strabag este asociată la Vâlcea cu compania vâlceană Cazicom, patronată de Ion Cazan, un apropiat al lui Ion Cîlea și sponsor fidel al campaniilor electorale PSD. Cîlea și armata de funcționari din CJ fac pe dracu-n patru și la marile „licitații“, în valoare de zeci de milioane de euro, scot câștigătoare asocierea Strabag – Cazicom. Să-i spună președintele CJ lui „Mutu“, că nu mai există alte firme în județ sau în țară mai capabile decât Strabagul oligarhului rus Deripas*a! Așadar, domnule dr. ing. Ion Cîlea, așteptăm răspunsuri legale la aceste întrebări: 1. A sponsorizat vreodată Ion Cazan sau Strabag (prin interpuși) PSD?; 2. Chiar este Strabag „buricul pământului“ în materie de asflatări de drumuri?; 3. Firma din subordinea CJ, RAJDP, mai trăiește?; 4. Ați favorizat la licitații societățile Strabag și Cazicom?; Credeți că au capacitate tehnică cele două firme să desfășoare lucrări pe zeci de fronturi?; Sunteți conștient că în acest stil de atribuire a banilor europeni și ai CJ omorâți multe firme locale serioase, care ar fi putut foarte bine să execute respectivele lucrări? Celelalte întrebări le pot pune alte instituții abilitate ale statului. Noi tragem doar un semnal de alarmă și notăm ultimele două „licitații“ câștigate de Strabag-Cazicom la Vâlcea!

6,66 milioane euro – Reabilitare şi modernizare DJ 677

La sfârşitul lunii mai, conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea a semnat cu firmele Strabag (în calitate de lider al asocierii) şi Cazicom contractul de execuţie lucrări în vederea reabilitării şi modernizării drumului DJ 677 Mădulari – Şuşani – limită judeţ Olt, pe o porţiune de circa 24 kilometri. Preţul convenit pentru îndeplinirea contractului, plătibil executantului de către achizitor, conform graficului de plăţi, este de 30,2 milioane de lei, din care cuantumul aferent cheltuielilor diverse şi neprevăzute este de 1,6 milioane de lei, echivalent a 6,66 milioane de euro, la care se adaugă 1,6 milioane de euro reprezentând TVA. Proiectul „Reabilitare şi modernizare DJ 677 Mădulari – Şuşani – limită judeţ Olt judeţul Vâlcea” este cofinanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 2 „Îmbunătăţirea infrastructurii de transport regionale şi locale”, Domeniul major de intervenţie 2.1 – Reabilitarea şi modernizarea reţelei de drumuri judeţene, străzi urbane-inclusiv construcţia sau reabilitarea şoselelor de centură.

12 milioane euro – Reabilitare şi modernizare a DJ 665

La Vaideeni, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, a semnat contractul de execuţie lucrări la obiectivul de investiţii „Reabilitare şi modernizare a DJ 665 limită judeţul Gorj – Mariţa – Izvorul Rece – Vaideeni – Horezu” cu firmele CAZICOM şi Strabag. Acest proiect este finanţat în mare parte prin Programul Operaţional Regional 2007-2013 şi are o valoare totală de circa 12 milioane de euro. Contribuţia Consiliului Judeţean Vâlcea este de 220.000 euro.


Musafir

#22734 DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT,DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHIM

2014-06-24 17:00

#21640: - DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT,DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHIM

DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DEMISIA CONDUCERII  OLTCHIM & ARPECHIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.oltchim.ro/index.php?name=despre-noi/conducerea-societatii

Conducerea societatii


Consortiul alcatuit din
ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan

Administrator Judiciar

 

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut       =>  Administrator Special


Avram Danut-Victor                            =>  Director General Adjunct


Talpasanu Mihail                               =>  Director Directia Productie


Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand    =>  Director Directia Comerciala


Smeu Alin-Ion                                   => Director Directia Economica


Munteanu Dana Maria                      => Director Directia Resurse Umane


Pirvu Marius                                     => Director Directia Petrochimica Bradu


Ultima actualizare 09 aprilie 2014

http://i1276.photobucket.com/albums/y462/staffpicks/Animated_GIFs/tumblr_myan6bE...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

 

http://magictictac.ro/templates/themza_j15_21/images/logo1.png...

 

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

 

http://i.imgur.com/FMRfNgt.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

CIND NOI MARSALUIAM DE LA OLTCHIM LA PREFECTURA PRIN GER SI VISCOL, ASTA SE CINSTEA SI CHEFUIA  CA ERA UNS DOMN MARE SI DIRECTORI LA OLTCHIM EL SI NEVASTA-SA FUGIND CU MASINILE OLTCHIM !!!!!!

POSTAREA II APARTINE SI NE CONFIRMA CAT DE INDOLENT ERA EL SI NEVASTA-SA PUSI POLITC  CAND ERA BALAN de la CET!!!! TOT CE SCRIE JOS E CREATIA LUI PE FACEBOOK

 

https://www.facebook.com/armandspiru?fref=ts

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu
December 27, 2012
Bun ii vinu sus pe munte !

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu shared a link.

December 27, 2012 near Ramnicu Valcea
Apar chiar si eu aici :)

http://stirileprotv.ro/stiri/travel/domeniul-de-schi-transalpina-locul-care-ar-putea-sa-rivalizeze-cu-

statiunile-din-elvetia-si-austria.html

 

 

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/526022_526034174...

http://i.imgur.com/ZDqTEdI.jpg...


Musafir

#22736 Re: Subiect

2014-06-24 18:25

#22719: Alege numele de user - Subiect

" buzele lui Piperea " NU A LUAT IN CONSIDERARE ANAF SI PILONUL II PENSII PRIVATE (ANUL 2013) noi fiind in 2014 plus deciziile lor oferite tuturor, BANII APAR IN ACTE IMPOZITATI SI VIRATI, DAR NU IN BUZUNARUL NOSTRU, BANII DISPONIBILIZATILOR TREBUIND FI ACHITATI PE LOC LA DESFACEREA CCM, NU A MAI LUAT IN CONSIDERARE O VANZARE CU CANTEC DIN OLTCHIM, NU A LUAT NICI PAGUBA CREATA IN ANUL CAND ESTE IN INSOLVENTA  SI  AUDITUL FIIND PUBLIC CU DECLARATIILE LOR SI ARATAND DEZASTRUL ( DISPONIBILIZATII ADUCAND PROFIT 14,4 MILIOANE EURO ANUAL ), TOT ACEST AVOCAT CARE VORBESTE  MULTE SI LA DERUTA SA RAMANA UNII CU GURA CASCATA, UITA SA SPECIFICE CA LEGEA INSOLVENTEI SPUNE ACHITATI CREANTELE PRIN TABELUL DIN PLANUL DE REORGANIZARE SI A UITAT SA RESPECTE JUDECATORUL- SINDIC CARE CONDUCE INSOLVENTA, ALTFEL IN SECUNDA PIPEREA II TRANSMITEM NOI UN PAAAAAA.........!!!!!!!!!!!!

======================================================================================

PREFECTII VALCEA  SI  ARGES IMPREUNA  CU CONSILIUL JUDETEAN VALCEA  SI  ARGES, SA SUSTINA PETITA CERAND SOLUTIONAREA DATA DE DISPONIBILIZATI OLCHIM SI SOCIETATEA  OLTCHIM RAMNICU VALCEA CATRE GUVERN, ACESTIA CERAND IMEDIAT ACHITAREA BANILOR . SA REZOLVE DECIZIILE AMIABIL SI SA REPARE PREJUDICIUL CREAT DE EI PRIN IMPOZITAREA ANAF (STATUL ROMAN ) SI VIRAREA PILON II PENSII (PRIVAT), ADEVERINTELE ANAF CARE AU ADUS GRAVE PREJUDICII DISPONIBILIZATILOR (LA ALTE INSTITUTII UNDE NE-AU CERUT DE LA ANAF ADEVERINTA SI N-AM PUTUT BENEFICIA DE DREPTURILE NOASTRE LEGALE DEOARECE APAREM CU SUME IMPOZITATE, NU SI PRIMITE)  SI PROBLEMELE CELOR CARE APAR CU ACEASTA SUMA IMPOZITATA DAR NU AU INTRAT IN POSESIA LOR  RESPINGANDU-NE DE LA A BENEFICIA .....(AICI FIECARE POATE VENI CU PROBLEMA LUI PUSA IN COMPLETARE, EXEMPLU: COPIII N-AU BENEFICIAT DE BURSE SCOLARE SAU LA FACULTATE, ALTII  N-AU BENEFICIAT DE CURSURI GRATUITE, ALTII SCUTIRE LA LEMNE LA TARA, CALDURA LA ASOCIATIILE DE PROPRIETARI, ALTII SCUTIRE PE CAZ DE BOALA LA MEDICAMENTE, TINERE MAME CARE N-AU BENEFICIAT IN TEMEIUL LEGII LA DIVERSE AJUTOARE...ETC.) LEZANDU-NE DREPTUL CA CETATENI AI ACESTEI TARI . SUNT CAZURI REALE SI ADEVARATE. STATUL ROMAN ESTE DIRECT IMPLICAT PRIN REMEDIEREA PREJUDICIULUI, LASAND OAMENI PE DRUMURI SI AJOFM PACALINDU-I CU DIVERSE RECALIFICARI CARE N-AU NICIO PERSPECTIVA DE VIITOR, LOCURI DE MUNCA NECREANDU-SE IN JUDET. SUMA DE 9 MILIOANE EURO FIIND DREPTURI LEGALE DIN CCM UNDE STATUL ROMAN ESTE MAJORITAR  IN OLTCHIM SI OBLIGAT SA ACHITE, NU NUMAI SA IMPOZITEZE ( NOI NE ADRESAM LOR LA UN AN DE LA DISPONIBILIZARE  SI PE PARCURSUL ANULUI PRIN DIVERSE METODE.... ) CASTIGUL LOR FIIND 14,4 milioane euro anual, NOUA SA NE REVINA DREPTURILE NOASTRE CELE 9 MILIOANE EURO, BANII NOSTRI, SEMNATE SI PARAFATE DE REPREZENTANTII STATULUI ROMAN IN ADMINISTRAREA SC.OLTCHIM SA.

 

DOAR DACA STATUL ROMAN ACHITA DATORIA, SCAPA NE NOI SI ISI URMEAZA PROCEDURA PLAN DE REORGANIZARE / PROGRAM DE PLATA A CREANTELOR, URMAND SA FACA CE VOR EI CU OLTCHIM.

AM DECIS: 9 milioane de euro CATRE CONTURILE DISPONIBILIZATILOR.

 

http://www.rominsolv.ro/comunicat-concediere-colectiva-oltchim/

"Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

 

ATI BENEFICIAT DIN SPUSELE VOASTRE DE ECONOMII ANUALE DE 14,4 MILIOANE EURO, NOI VREM DUPA UN AN DE ZILE 9 MILIOANE EURO IN CONT, ATI AVUT TIMP SUFICENT DOMNILOR.

1. NU A PRIMIT NIMENI DINTRE DISPONIBILIZATI O COMUNICARE OFICIALA PRIN POSTA SAU ALTE CAI SCRISE CATRE EI. DOAR BLA, BLA, BLA... O SA, O SA....!!!!!! SI NOI SUNTEM 929.

http://www.rominsolv.ro/comunicat-concediere-colectiva-oltchim/

"Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

 

2. ADEVERINTELE PRIMITE PE 2013, ESTE TREABA LOR CU ANAF PENTRU A TRECE ANUL 2013, NU SI CU DISPONIBILIZATII CARE APAR CA VICTIME COLATERALE, NEINCASAND SUMA SI ADUCANDULI-SE PREJUDICII MAJORE, GRAVE SI EXTREME  PE ANUL IN CURS, SUNTEM IN 2014. ATI UITAT SA TRECETI PILONUL II PENSII PRIVATE.......AICI PONTA VA ARUNCA IN AER, PENTRU CA NU VA PROTEJEAZA GARGARA VOASTRA CU "LEGEA CONTABILA",  FIIND PRIVATI. DISPONIBILIZATII APAR PREJUDICIATI, CU SUME IMPUTATE, CARE EI NU LE  AU.

NOI DISPONIBILIZATII AM DESCOPERIT ACEASTA FAPTA CU ANAF SI PILONUL II PENSII, VOI NU NE-ATI ADUS OFICIAL LA CUNOSTINA ASA CEVA.


3. CAND COMUNICATI DE OLTCHIM SI OLTCHIM SPV, VORBITI DE PLAN REORGANIZARE / PROGRAM DE PLATA A CREANTELOR... UNDE ESTE DOMNILOR???? ATI RATAT PRIVATIZARI SI NU AVETI PLAN DE REORGANIZARE / PROGRAM DE PLATA A CREANTELOR.... ALTA ILEGALITATE!!! VA REZUMATI LA DISCUTII, OFICIAL CAND????

4. STATUL ROMAN, SA REZOLVE PROBLEMA. CORECT. SINGURUL PARGRAF CORECT.

 

 

http://i.imgur.com/NAJaNVF.png?1?6272...

Completam cu comunicatul lor:

 

http://www.rominsolv.ro/comunicat-concediere-colectiva-oltchim/

 

Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

 

Completam si cu asta:

http://www.indiscret.ro/articol-fmi-ce-si-banca-mondiala-cer-un-management-bun-pentru-oltchim

„FMI, C.E. şi Banca Mondială cer un management bun pentru Oltchim”

Aurel Vlădoiu, deputat PSD, a declarat pentru Indiscret în Oltenia că, în timpul recentei întâlniri pe care grupurile parlamentare au avut-o cu reprezentanţii Fondului Monetar Internaional, ai Comisiei Europene şi Băncii Mondiale, a abordat trei probleme, printre care şi pe cea a combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea.

de Marielena Popa

„Prima problemă a fost cum văd ei hotărârea Camerei Deputaţilor privind reducerea CAS la angajator şi ca profitul investit să nu mai fie impozitat. Au răspuns că, dacă ne încadrăm în deficitul bugetar şi găsim soluţii, nu au nimic împotrivă. I-am întrebat apoi cum vor aborda problema combinatului Oltchim? Comisia europeană pusese problema că în România avem foarte mulţi şomeri şi foarte puţini tineri care sunt angajaţi. Asta mi-a venit ca o mănuşă. Le-am spus că la Oltchim lucrează 3.000 de oameni, iar pe orizontală alţi 15.000 şi că de această societate depind multe societăţi comerciale, deci este vorba de locuri de muncă. Mi-au spus că abordează această problemă în mod special, că nu propun închiderea companiei, că trebuie găsit un management foarte bun şi că trebuie să fie reduse arieratele. Şi, important, mi-au răspuns că ne dau aprobarea ca această problemă fie rezolvată cu AVAS. Au avut o singură obiecţie, legată de rafinăria de laPiteşti, care îmi este neclară. Cea de-a treia problemă a fost legată de propunerea Guvernului privind reducerea CAS şi scăderea TVA la legume, fructe, produse bio şi carne. Eu am opinat că măsura reducerii TVA la pâine a fost foarte bună, a ajutat populaţia şi a lovit în economia subterană. Mi-au răspuns că nu se opun dacă această măsură nu generează alte probleme”, a declarat deputatul Vlădoiu.  În perioada 2-16 iunie, FMI, Comisiea Europenă şi Banca Mondială se află în România pentru a treia evaluare a acordului stand-by de tip preventiv.

Salariile compensatorii de la Oltchim intră în atenţia DIICOT

http://www.indiscret.ro/articol-salariile-compensatorii-de-la-oltchim-intra-in-atentia-diicot

Salariile compensatorii de la Oltchim, cercetate de DIICOT

http://www.indiscret.ro/articol-salariile-compensatorii-de-la-oltchim-cercetate-de-diicot

un contribuabil care se simte umilit si batjocorit

#22737 Re:

2014-06-24 19:17

#22712: -

"PIERDEM TIMPUL ASA
TREBUIE GASITA ALTA SOLUTIE"

Corect. Hai sa stabilim o zi dar asta trebuie sa fie cat mai curand posibil pentru ca pentru noi timpul trece excesiv de repede si trece in defavoarea noastra. Eu propun ca Vineri sa ne intalnim la sediul OLTCHIM in jurul orei 9-9:30 , preferabil cat mai multi posibil. Este obligatoriu sa stabilim o strategie pentru ca daca pana acum nu am reusit sa rezolvam nimic se datoreaza faptului ca ne prezentam ca o turma ratacita fara cioban.

Haideti totusi sa ne intalnim cat mai multi si sa il intrebam pe Talpasanu , pe excelanta sa dl. Spiru si consoarta , pe toti jmecherii cu salarii de zeci sau poate sute de milioane cum au cheltuit ei banii primiti ca si salariu dim banii nostrii de compensatorii, sa-i intrebam daca au putut sa-i cheltuie sau le-a fost jena, sa-i intrebam daca au dat din banii aia si la copii si daca le-au si spus din ce provin acei bani, sa-l intrebam pe dl Smeu cum a putut el sa transforme banii nostrii in moneda de schimb pentru ramanerea in Oltchim si pe functie si daca se simte comfortabil pentru ce a facut si nu numai , daca poate dormii linistit noaptea stiind ca poate oricand sa nu mai aiba protectie si sa raspunda cu varf si indesat. Nu vorbesc despre Piperea , Stanescu si toata sleatha de venetici pentru ca ei nu sunt proveniti dintre noi, fac referire la cei sus mentionati si vreu sa le reamintesc ca si noi suntem oameni ca si ei si am mai fost si colegi , vreau sa le spun ca si noi avem copii si nevoi acum poate mul mai mari dar asta-i viata poate va venii o zi cand vom platii cu totii marlaniile facute4.

Domnule Talpasanu si Domnule Smeu daca aveti catusi de cat respect si bun simt , v-as ruga sa nu mai dati ochii cu noi niciodata.

Domnule Diculoiu ar trebuii sa nu mai dai ochii cu noi niciodata. Ne-ap tradat domnule Diculoiu. Ne-ai mancat banii 20 de ani degeaba. Trebuia sa fiti cel mai inversunat avocat al nostr, Cu ce ti-au platit astia tacerea?

Cerneve , tu nu esti decat un musuroi maroniu care miroase foarte urat.

Dragi colegi pacaliti , lasand toate acestea la o parte , haideti sa ne intalnim cat mai multi (cel putin cei care mai avem catusi de cat luciditate si demnitate) urmand sa stabilim o strategie de care ar trebuii sa se sperie toti acesti nemernici si nu numai. Cer aceasta pentru ca in tara asta de tip interlopic si nicidecum stat de drept , dreptate nu mai exista decat pentru unii si e interpretata asa cum doresc ei.



Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-24 19:22


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-24 19:26


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-24 19:34


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-24 19:37


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-24 19:42


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-24 19:43


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-24 19:44



Musafir

#22745 Domnilor, atentie la limbaj. REFORMULATI!

2014-06-24 19:46

#22742: un lider adevarat
#22743: musafir
#22744: musafir
#22746: musafir

DISCUTIA ESTE BUNA DAR ELIMINATI CUVINTELE TRIVIALE DIN CONTINUTUL MESAJELOR POSTATE, CUVINTE CARE NICI NU SUNT ALE VOASTRE, FIIND PRELUATE DIN MESAJELE ANTERIOARE LA CARE TOT FACETI TRIMITERE!


Prin postarea opiniilor sau oricaror texte pe PETITIA “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” cititorii / utilizatorii / autorii de comentarii sunt de acord REGULAMENTUL CU PRIVIRE LA POSTAREA DE COMENTARII PE PETITIA “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” ( vezi ANUNT NR. 15). Principalele conditii care trebuie respectate de cei care posteaza comentarii sunt urmatoarele:

3. Este interzisa utilizarea unui limbaj indecent, vulgar, abuziv in discutiile cu alti cititori / utilizatori / autori de comentarii.
Sunt interzise comentariile denigratoare, care sa contina amenintari sau sa violeze intimitatea, viata privata a altor persoane.
Injuriile de orice fel nu sunt permise.

9. AUTORUL PETITIEI “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil al unor comentarii, intr-un timp rezonabil.
Acesta va fi un proces manual, astfel incat nu va fi posibila stergerea sau modificarea mesajelor instantaneu.
AUTORUL PETITIEI “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” isi rezerva dreptul de a elimina acele opinii / comentarii pe care le considera daunatoare sub orice forma, imaginii PETITIEI “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM”.

12. Postarea unui mesaj in sectiunea de comentarii, sectiune pusa la dispozitia cititoriilor, inseamna acceptarea tacita a continutului acestui regulament.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-06-24 19:48


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-24 19:53


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-24 19:55


Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-06-24 19:58



Musafir

#22750 Cel mai amuzant banc din lume - ca asa-i romanul

2014-06-24 20:22

Doi vânători erau undeva, într-o pădure.
La un moment dat, unul dintre ei se prăbuşeşte la pământ, fără suflare, cu ochii daţi peste cap.
Celălalt scoate repede celularul şi sună la Salvare.
- Prietenul meu a murit. Ce să fac? strigă el în receptor.
La care operatorul răspunde:
- Mai întâi, calmaţi-vă şi eu o să vă ajut. Acum sa ne asigurăm că prietenul este, într-adevăr, mort.
Se lasă tăcerea, după care se aude zgomotul unei împuşcături. După aceasta, tipul pune mâna pe telefon şi zice:
- OK, şi acum ce facem?