Cerem desfiintarea UDMR pentru subminarea puterii de stat


Musafir

/ #261

2014-06-11 16:05

Cum putem admite in Romania membrii unor organizatii care nu se dezic de un asemenea text aparut in publicistica de limba maghiara???
Nu am vazut pana acum asa ceva. Este de neinchipuit!
Iata textul:
„Să rostim ca pe o rugă de îmbărbătare, ca pe un jurămînt de credinţă cuvintele lui Ducso Csaba: «Voi ucide pe fiecare român care-mi va tăia calea. Îi vom stârpi pe fiecare şi pe toţi! Fără milă! Noaptea am să aprind satele româneşti. Voi spinteca locuitorii cu spada mea. Am să le otrăvesc fântânile! Am să le gâtui pruncii! Voi fi fără milă! Faţă de toţi! Nu voi avea milă faţă de copii, ori faţă de muieri însărcinate! Răzbunare! Fără milă, cruntă răzbunare!» Acesta este idealul luptei noastre. Numai uniţi vom fi victorioşi. Trebuie să purtăm Transilvania în sângele nostru şi să n-o uităm nici în somn. Să trezim încredere şi speranţă în fraţii noştri din Transilvania şi să luptăm. Ca buni maghiari! Ca adevăraţi maghiari.” (din Manifestul publicat în 1985 de „Hungarian Freedom Fighters Federation” din SUA, după „Magazin istoric”, nr.5, 1987, p.66-67)
DE UNDE ATATA URA?! SA CONSIDERAM CA A FI MAGHIAR ESTE SIMILAR CU A FI UN CRIMINAL “DESCREERAT” , PERICULOS PENTRU CELELALTE NATII?! DOAMNE FERESTE! NU NE PUTEM COBORA LA O ASEMENEA CONDITIE,
Dar nici nu putem admite organizatii care sfideaza legea si bunul simt.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...