Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #21927 Re:

2014-06-10 19:15

#21878: -

"JEDECATORUL-SINDIC sa raspunda."

Sa raspunda in fata cui?

Tu chiar nu vezi ca toate institutiile sunt ale lor? Chiar nu vezi ca nu mai traiesti demult intr-un stat de drept? Chiar nu vezi ca astia impart dreptatea dupa bunul lor plac? Tu un biet vierme , o rama mizerabila vrei sa ai tu dreptate?

De unde mama dracu sa iti mai dea tie compensatorii cand ei le-au papat deja. Compensatoriile tale se regasesc in salariul  celor care te-au persiflat astazi , Talpasanu, Smeu, Norocel, in salariile celor doua genii in economie care raspund la numele de Spiru, Mardare, Popescu si toate mizeriile astea umane care isi bat joc de noi.

Sa nu uit. Domnule Diculoiu dumneata unde ai fost astazi? Ai uitat domnule Diculoiu ca te-ai infruptat ani de zile din banii nostrii? Tie chiar nu iti e rusine Domnule Diculoiu? Cum poti sa-l tradej atat de josnic pe cel(cei) care te-au sponsorizat , cei de pe urma carora ti-ai facut o cariera si de pe urma carora ai mancat o paine alba? Acum am fost tradati noi , maine va fi randul si al celorlalti si dumneata domnule Diculoiu vei proceda tot la fel , adica nu vei avea nici-o reactie.

RUSINE DOMNULE DICULOIU

Apropoo , nu il consider atat de vinovat pe scarba de Cernev , el nu e decat o coada de topor , un instrument al celor care vor OLTCHIMUL distrus, dar tu ce ai facut domnule Diculoiu in tot acest timp? Te-ai compromis, dar probabil erai compromis demult. Domnule Diculoiu , aveai un rol foarte important in viata acestei societati. Din pacate ti-ai batut joc de acest rol si de aceasta societate.