Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #21284 Nici un rău nu vine singur

2014-05-30 08:07

http://www.viatavalcii.ro/index.php/component/content/article/49-opinia-mea/27284-nici-un-ru-nu-vine-singur.html

http://www.viatavalcii.ro/images/2014/petre-tanasoaica-1.jpg...

De obicei, niciodată lucrurile rele nu vin unul câte unul, vin perechi. S-ar putea crede că scriind toate lucrurile acestea aici m-aş clasifica drept anti-pesedist. Nu sunt. Mă simt însă obligat să consemnez ce se întâmplă, pentru că asta trebuie să facă un ziarist. Prea preocupaţi să strângă voturi pentru europarlamentare, se pare că pesediştii n-au cine ştie ce viziune despre ce se întâmplă după. De abia acum, după vot, probabil că realizează în ce impas se află, cel puţin la Vâlcea. Alianţa dintre liberali şi pedelişti va produce frisoane în reaşezarea intereselor în consiliile locale şi cel judeţean. Fragilitatea majorităţilor este una pe care o recunosc toate părţile.

Viitoarele alegeri prezidenţiale, însă, cu toate acestea, nu-i vor da prea mari dureri de cap lui Ion Cîlea. Problema sa nu va fi rezolvarea agendei curente pe care mereu trebuie s-o negocieze. Celălalt lucru rău care i se întâmplă PSD-ului la Vâlcea este situaţia de la Oltchim. În sfârşit, încep să iasă dinăuntru sistemului la iveală lucruri pe care noi le tot spunem de doi ani şi pe care politicienii le tot bagă sub preş. Aflăm pe cale oficială, de la administratorul special al Oltchim, că politica administrativă a acestuia a fost făcută de un neisprăvit, de unul care a încurcat socotelile intrării pe un făgaş bun.

Eu aş supralicita aici şi aş spune că Cernev nu e un nebun, el a fost instruit să acţioneze într-un anume fel chiar de către guvernaţi. De ce se spală aceştia pe mâini de el? Este foarte simplu! Doar n-o să recunoască Guvernul că şi-a sabotat propriile afaceri! Aşa că, ce mare lucru, să mai dea cu unul de pământ, cum a făcut în urmă cu doi ani cu directorul Roibu. De pe canalele noastre informative ştim că problema privatizării Oltchim va fi tărăgănată până în noiembrie, după alegeri, când asasinii economici ai combinatului chimic vor închide definitiv problema. Trăim vremuri spectaculoase. Din păcate, manevrate spre dezastru chiar de către cei care au primit votul să administreze corect problemele. Petre Tănăsoaica