Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

paul

/ #20446 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FALIMENT : OLTCHIM si ARPECHIM !!!! INCHIS.

2014-05-07 17:50

#20443: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FALIMENT : OLTCHIM si ARPECHIM !!!! INCHIS.

cu ceva vreme in urma va atrageam atentia asupra insolventei de la severin. s-a dovedit a fi adevarata informatia. interesant e faptul ca RODIN TRAICU a fost si acolo mare grangur din partea statului, ca si la Oltchim. ar fi si mai interesant daca neica Traicu ar fi fost grangur si la CFR si mai stiu eu unde...

dar cel mai interesant e faptul ca toate loazele astea care ani de zile au trait in FPS, Avas si alte denumiri pompoase, nu patesc nimic. ei cunosc toate meseriile posibile si imposibile, sunt cei mai frumosi si destepti. cu toate astea, unde pun ei mana apar capusele si mor societatile respective, dispar banii nostrii, ai tuturor (ai nimanui, adica ai lor)

cel mai bun exemplu il avem la valcea. administratorul special Stanescu(lata) are mai multi ani de scoala si pregatire profesionala (cursuri) decat anii de munca efectiva. a facut cursuri si scoala aproape 23 ore din 24 ale unei zile. ei, cu toata pregatirea lui multidisciplinara, nu reuseste sa ii dea de capat.

ma rog la dumnezeu ca nu cumva, dupa 5-6 ani de insolventa la Oltchim, sa afle si el, ca domnul Piperea, ca clorul este toxic.