Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

PRO TV

/ #20017 Faraonu se intoarce sa i-o dea lu mata prin gura nesimtitule !!!!

2014-04-26 07:54

Bai prostule de Celentano si postacii tai Buduneta, Bobocut, Udroiut si compania de elita iar mintiti ca niste ordinari si dezinformati la fel cum ati facut si in 2012 cand simteati in urina ca e momentul Voiculestilor, Chitoilor, aso.
Roibu nu a avut niciodata Audi Q7 personal.
Acel Audi Q7 de ati auzit voi de el si speculati a fost masina de serviciu la Protocol Oltchim la fel cum sunt acum Passat-urile 4x4 cu care Tu Pirvule te dadeai prin Pitesti. Asa ca ciocu mic si suge pixu`.
Era minciunilor voastre a apus. V-ati aratat competentele. Ati repornit si privatizat combinatul. Acum datorita voua toate sunt bune frumoase cinstite si la superlativ.
De aia vrea CET Govora sa taie energia si aburul pentru ca tu Pirvule ai platit la zi facturile Oltchim ai fost un director preacinstit, paranteza - de aia ai 3 masini personale printre care un BMW X5 nou nout luat pe munca desigur. De aia de cand lucrezi la Oltchim ti-au aparut brusc 70 000 de EUR prin conturi, de aia ati manglit (ca doar tu esti expert in mangle - cum iti place tie sa spui) inox la greu.
Este bine ca evidentele cu ce ati manglit voi astia care ati dus combinatul la faliment sunt pe circuit la baietii de la ANTICORUPTIE si curand vei trai experienta VINE POLITIA !!! VINE POLITIA !!! SI IMI IA TOATA MARFAA........
Tu ai crezut ca esti smecher si ca poti prosti toti angajatii OLTCHIM si tu si DUMITRU.
Ne-am trezit baaaaaaaaaaaaaaa !!!
Sigur iti stim argumentele Roibu este un hot un mafiot si tu esti ala corectu`.
Roibu a vrut sa ii dea pe angajati afara - o alta manipulare lansata de tine cu Voiculescu si RTV in 2012 cand s-a preluat un referat in care se prezentau riscurile declansarii insolventei si voi ati mintit angajatii ca Roibu si cu conducerea vrea sa ii dea pe toti afara.
Lasa ca i-ai salvat tu cu Dumitru. De aia ati acumulat 240 de mil de EUR in 2 ani de management al vostru lucruri pe care le ascundeti dar exista DOCOMENTE ca bilanturile contabile nu le puteti mangli cu vreti voi.
Ba se sparge buba si o beliti de aia iti pui lingaii pe aici sa te apere.
Hai pa !!! Te-ai trezit din alcoool astazi si ai simtit nevoia sa dai o replica cu Q7. Asta demonstreaza ca te simti cu musca pe caciula.