Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#20001

2014-04-25 10:14

AJOFM insala pe TOTI si SIFONEAZA BANI UE pe niste cursuri INUTILE si CARE NU GARANTEAZA VIITOR. HOTI SI BANDITI SUB ACEASI CACIULA POLITICA, MINCINOASA SI EXCROACA !!!!!!!!!! TRANTORII DE LA AJOFM, DAU LECTII CELOR CARE AU MUNCIT 30-35 ani (poate si mai mult ) in munca adevarata, nu de leneveala si huzur, pe spinarea altora.


Musafir

#20002

2014-04-25 10:42

TARZIU NENICA VA DATI SEAMA,CA BUGETARI O MARE PARTE DIN EI SE LAFAIE PE SPINAREA ECOMOMIEIE DE PRODUCTIE(CARE CAM DISPARE)INVATA SA TUNZI TIGANI

Musafir

#20003

2014-04-25 11:31

tiam spus esti un dobitoc
CHIOSTOC

#20004

2014-04-25 13:02

Dupa cum scrii, chiar esti un analfabet de cernevist(ti-am spus),ba macar reguli elementare de gramatica,dar nu ptr. voi este prea greu, la un IQ care cu greu trece de 21(este pragul limita al primatelor) nu ai ce sa ceri.Inscriete macar la clasa 0.

Musafir

#20005

2014-04-25 13:09

"Fa" nebunelor din SVRO(R vine de la rahat)V asta nu imi dau seama de la ce vine, cred ca de la violate, de asta santeti asa proaste, v-a contaminat tiganu."Luati gatu" sa scapati de vreji(vezi de asta nu e bine sa te faci frizer).

Musafir

#20006

2014-04-25 13:16

Ba Gaoaza chiar ca te facusi ca porcu.Au trecut vremurile alea cand erai in greva foamei, cu zgarda de aur la gat si bratara la mana(ba cat de prost sa fi si sa nu realizezi ce hahalera esti).Ma uit pe inregistrari(sant pe net) si cat de IDIOT esti, in greva foamei cu zgarda la gat si strigi ca violata hoti.Acum ce dracu poti sa strigi, AM MINTIT.

Musafir

#20007

2014-04-25 13:49

am mintit, adica ce anume?

Musafir

#20008 Re:

2014-04-25 14:06

#20007: -

Ba, dar dupa ce ca esti PROST, mai si semnalizezi!!!! Taci ca te-ai facut destul de .... peste tot. MARE PROST, MARE MINCINOS.


Musafir

#20009

2014-04-25 14:08

spui sofer si tragi apa, dupa mergi repede si te dezinfectezi cu spirt, ca e contagios....
Un SOFER de la transporturi care nu suporta SVO

#20010

2014-04-25 17:50

Ba da mizarabil esti, cred ca imputit e putin spus ,ASA NESPALAT ESTI, eu care sant sofer nu ma spal ba boule pe maini dupa ce folosesc obiectul, ca oricum e mai curat ca fata ta, ca doar tin obiectul in pantaloni nu ca fata ta expusa in fata unor rahati ca cei de la SVO.Vezi daca stai printre cacati ca cernevistii, sigur trebuie sa-ti dezinfectezi mainile, dar te rog sa te speli si pe dinti ca sa nu iti mai puta gura a rahat(ca nu cred ca esti atat de tampit si cretin sa-ti dai cu spirt la cur)si apropo cum sa-ti spun "FA" sau"BA".
Emuianol Binocles

#20011 DPB Rapidoaica Buduneta creeaza o noua petitie pentru Celentano directorul multinational

2014-04-25 19:16

Daca esti o magazionera ratata de la PIP Bradu Pitesti ajunsa sefa de cabinet dupa o lunga cariera de mancatoare de seminte si rahat (turcesc) esti certata cu limba romana suferi de paranoia Dumitroida si il idolatrizezi pe Celentano directorul multinational;
- daca in ultimii 2 ani de viata ai invatat sa asculti pe la usi si sa-l lingi bine pe cohones pe Pirvones,
- daca esti rupta de realitate si visezi cai verzi pe pereti investitori cu ochi in colturi;
atunci nu mai ai decat o sansa:
emigreaza pe noua petitie creata cu mult sarg de Rapidoaica Buduneta supranumita si buldoaga pentru idolul ei Celentano directorul ratat http://www.petitieonline.com/salvati_oltchim_si_arpechim1 !

Carmencita

#20012 Bradu Pitesti - Contele Celentano Pirvache director multinational

2014-04-25 19:48

Celentano exact cum cu Dumitru, Cernev si cativa parlamentari de cacat, parlamentari penali - Chitoiu, Dan Radu Rusanu, Felix Voiculescu, Constantin Nicolescu + Liviu Luca + catelusul Bobita (alias Dumitrone liderul sindicacat sergentul lui Luca) ai regizat mazilirea Faraonului linsandu-l mediatic pe minciuni sfruntate date pe surse la RTV si Realitatea + alte cotidiene sponsorizate gen Ziarul Ancheta in toamna anului 2012 asa vei fi si tu umplut de glorie pas cu pas.
Deja te simt ca ai inceput sa te cufuresti. E primul semn apoi o sa ai probleme cu prostata.
Iti mai aduci aminte cand o puneai pe Buduna sa umple locul de fumat ca tu vei fi pus de Voiculescu Director General la Oltchim. Ti-ai atins visul insa la cat de incomptent esti nu faci diferenta intre soda fulgi si soda bloc intre metan si propan.
Cum spunea cineva Celentano nici nu stii cat de mic incepi sa fii......
Vezi ca a inceput sa ragaie mesterul Chisca prietenul tau de mangle dinamice pe la Anticoruptie, curand o sa spuna si Gerel cate ceva si un alt amic de inoaxe de al tau.
SRI-ul a urechit bine si are evidenta spagilor pe care le-ai dat ca sa fi pus pe functie marele general si ce inoxuri ai scos din combinat pentru banii de campanie ai lui Gerica si pentru pomana electorala a catelusului tau patat Bobita Dumitru
Stie si Ministrul Nita destule despre tine.
Nea Rusanu, Duicu, Laura Chitoiu, Nicolescu te asteapta langa ei. Patul e cald.
Ai grija ca nea Dan Rusanu sforaie cam tare si Duicu se cam bese.
In rest ai grija la baie cand te apleci dupa sapun ca...............
BMW CELENTANO

#20013 Cel mai interlop director multinational din Petrochimie - Celentano

2014-04-25 20:01

Colegi din Oltchim daca nu ati fost informati recent detronatul Director General Celentano - il stiti bine ala de la demonstratii zice ca sa fim fericiti ca a iesit sa discute cu noi este foarte sarac. Cel mai sarac si cinstit director al Oltchim.
BAAAAAA ROIBU NU A AVUT NICIODATA BMW X5 TU DE UNDE LULA MEA AI?? AI TRAS LA RAME ????ZI MA JEGULE CUM DE AI BMW X5???
ATI AUZIT BINE COLEGILOR ARE BMW X5 NOU !!! OARE CAND NOI ERAM MINTITI CA DACA VA TREBUI SA DISPONIBILIZEZE OAMENI EL ISI VA DA DEMISIA VORBEA SERIOS???
CELENTANO TU DACA PUTEAI TE-AI FI LIPIT DE SCAUNUL DE DIRECTOR GENERAL AL OLTCHIM ATAT ESTI DE AHTIAT DUPA FUNCTII. CAPACITATEA TA ESTE NULA.
Ce performante ai lasat in urma??? Utilitatile Oltchim neplatite de aia ne fute acu CET GOVORA, salariati disponibilizati fara salarii compensatorii incasate.
Asa ca .....................
Dar am uitat Oltchim te-a platit bine 15800 RON/luna pentru performantele astea. Nu iti e mah rusine????
Urlati de Roibu ca a avut salariu nesimtit tu cu burtoasa Rapidoaica Buduneta si acolitii vostrii hotii din PIP. Tu cum ai avut si ai mah??? In conditiile in care Oltchim merge la 7% din capacitate si l-ati bagat in faliment???
De ce nu ne-ai spus ca nu ai platit aburul si utilitatile ca ati mers pe spongi cu 1-2 instalatii la Valcea si minteai ca ai pornit tu rahatul la vale.
Mai ati si avut tupeu sa ne spuneti ca Roibu l-a bagat in faliment. Esti prost ca noaptea BAHHH !!!
Minciunile tale le stim toti. Acu mai incerci sa ne aburesti cu Dumitru crezi ca mai merge.
Bradu

#20014 Activitatile curente ale lui Celentano in Petrochimia Bradu care il recomanda ca expert petrochimist

2014-04-25 20:14

Pentru toti cei interesati activitatile de baza ale lui Celentano in Petrochimia de la Pitesti care l-au recomandat ca director multinational au fost si sunt:

- mancat seminte si barfit zilnic tot Faraonul + colegii de la Valcea;
- mancat seminte si barfit ........................
- mancat seminte si barfit ........................
- mancat seminte si barfit ........................
- mancat seminte si barfit ........................

CV-ul e plin de mancat seminte..................
Celentano asa pentru cultura noastra de mare expert ce esti ai habar cum se scrie formula dibenzotiofenului sau a propenoxidului??? De mecanism de reactie chimica ai auzit??? De constanta de echilibru a reactiei chimice ai auzit..................?????
Vezi sa nu iti prinzi degetele in usa sau altceva cand incerci sa descifrezi formule.............
Decat sa studiezi poate a fost mai simplu sa cauti tacamurile de aurul ale Faraonului.
Vai de sula ta ................

Semnat,

Un grup de petrochimisti care nu au demonstrat si nu demonstreaza pentru repunerea in functia de Director General a lui Celentano smenarul smenariul traficantul de inoxuri
PRO TV

#20015 FARAONUL se va intoarce aviz Celentano

2014-04-25 20:24

Celentano
Pazea FARAONUL se va intoarce !!!!! Ai belit-ooooooooooooo...
Pregateste marsul funeral.........

Musafir

#20016

2014-04-26 06:57

faraonu se intoarce sa si finalizeze hotile
poate ii mai da statu niste bani
poate mai face niste compensari niste jmecheri cu firmele lui de peste gard
el nu avea X5 avea Q7 din banii oltchim pe care ii toca cum dorea
sa vina faraonu sa va lase sa furati in continuare
PRO TV

#20017 Faraonu se intoarce sa i-o dea lu mata prin gura nesimtitule !!!!

2014-04-26 07:54

Bai prostule de Celentano si postacii tai Buduneta, Bobocut, Udroiut si compania de elita iar mintiti ca niste ordinari si dezinformati la fel cum ati facut si in 2012 cand simteati in urina ca e momentul Voiculestilor, Chitoilor, aso.
Roibu nu a avut niciodata Audi Q7 personal.
Acel Audi Q7 de ati auzit voi de el si speculati a fost masina de serviciu la Protocol Oltchim la fel cum sunt acum Passat-urile 4x4 cu care Tu Pirvule te dadeai prin Pitesti. Asa ca ciocu mic si suge pixu`.
Era minciunilor voastre a apus. V-ati aratat competentele. Ati repornit si privatizat combinatul. Acum datorita voua toate sunt bune frumoase cinstite si la superlativ.
De aia vrea CET Govora sa taie energia si aburul pentru ca tu Pirvule ai platit la zi facturile Oltchim ai fost un director preacinstit, paranteza - de aia ai 3 masini personale printre care un BMW X5 nou nout luat pe munca desigur. De aia de cand lucrezi la Oltchim ti-au aparut brusc 70 000 de EUR prin conturi, de aia ati manglit (ca doar tu esti expert in mangle - cum iti place tie sa spui) inox la greu.
Este bine ca evidentele cu ce ati manglit voi astia care ati dus combinatul la faliment sunt pe circuit la baietii de la ANTICORUPTIE si curand vei trai experienta VINE POLITIA !!! VINE POLITIA !!! SI IMI IA TOATA MARFAA........
Tu ai crezut ca esti smecher si ca poti prosti toti angajatii OLTCHIM si tu si DUMITRU.
Ne-am trezit baaaaaaaaaaaaaaa !!!
Sigur iti stim argumentele Roibu este un hot un mafiot si tu esti ala corectu`.
Roibu a vrut sa ii dea pe angajati afara - o alta manipulare lansata de tine cu Voiculescu si RTV in 2012 cand s-a preluat un referat in care se prezentau riscurile declansarii insolventei si voi ati mintit angajatii ca Roibu si cu conducerea vrea sa ii dea pe toti afara.
Lasa ca i-ai salvat tu cu Dumitru. De aia ati acumulat 240 de mil de EUR in 2 ani de management al vostru lucruri pe care le ascundeti dar exista DOCOMENTE ca bilanturile contabile nu le puteti mangli cu vreti voi.
Ba se sparge buba si o beliti de aia iti pui lingaii pe aici sa te apere.
Hai pa !!! Te-ai trezit din alcoool astazi si ai simtit nevoia sa dai o replica cu Q7. Asta demonstreaza ca te simti cu musca pe caciula.

PRO TV

#20018 INOXURI MANGLITE DE CELENTANO DIN BRADU

2014-04-26 08:11

Si apropos Celentano nu o mai pune pe Buduneta si baietii veseli complici la traficul de inox sa ascunda evidentele ca nu mai are rost oricum ele sunt pe circuit.
Cand faci mangle nu te poate salva nici dracu !!!
Uita-te la neamu Chitoiu care il manca pe Roibu si impreuna cu tine si Dumitru il prezentau pe Faraon drept hotul national.
Sa citim ceva interesant mai jos despre clanul Chitoiu:
http://www.b1.ro/stiri/eveniment/laura-chi-oiu-cercetata-pentru-mita-i-trafic-de-influen-a-ea-ar-fi-primit-bani-de-la-ilie-carabulea-pentru-a-aranja-o-func-ie-81285.html
http://economie.hotnews.ro/stiri-pensii_private-17106419-fostul-sef-asf-dan-radu-rusanu-fost-trimis-judecata-dna.htm
Deci deocamdata justitia demonstreaza ca Dan Radu Rusanu si Chitoiu sunt mafioti penali.
Hai noroc sa vedeti ce veti dai voi cei mai corecti cu subsemnatul la greu.
Mai e putin......... mai e un pic............
CUM SPUNEA CINEVA NU DEZINFORMAREA SI MINCIUNA CONTEAZA IN INSTANTA SI LA DNA CI DOCOMENTELE VORBESTE.
Tu ai crezut ca l-ai prins pe Dumnezeu de picior cand te-a pus Gerica Director General si ca e momentul sa iti mai iei vreo 7 BMW-uri si vreo 5 case si sa vinzi jumate din combinat pe bucati la baietii tai politicii corupti.
De altfel tu esti un mare combinator. Iti mai aduci aminte cand negociai cu prietenii tai smenarii din Pitesti pretul la inox si cota parte????

Emuianol Binocles

#20019 Intrebare la Pirvu

2014-04-26 08:24

Pirvule,
Daca Roibu a fost hot si a combinat Oltchimul cu DAFCOCHIM si BULROM voi de ce ati continuat sa lucrati cu aceste firme.
Asta arata ca tot rahatu pe care l-ati mancat in 2012 a fost minciuna sfruntata.
De ce nu ai gasit tu alte surse de propilena daca exista???
Aaaaaaaa ai ramas mut ???!!!
Sa spun si cum ati vandut polioli la greu sub pretul de cost in perioada asta de management multinational cum spui tu???
ION D PPP

#20020

2014-04-26 08:31

BUNA IDEIE AU CEI DE LA AJOFM CU ACELE CURSURI DE """"DRUJBISTI"""" SINT BUNE PT CITIVA SI LOCURILE DE MUNCA SE VOR ASIGURA LA MORGA SPITALULUI JUD VILCEA
PRO TV

#20021 Celentano SRL

2014-04-26 08:39

Celentano pazea FARAONUL se intoarce de adevaratelea !!!
De data asta va veni cu o echipa tehnica complet noua.
Voi specialistii manglitori veti sta pe margine in afara gardului si veti manca ..........seminte linistiti acompaniati de un cvartet de coarde dirijate de Marian Dumitrones si Radu Marianoles.
Adio inoxuri adio mangle statico-dinamice.
Apropos cum dracu de voi cei mai mari manageri multinationali nu ati reusit sa asigurati finantarea pentru repornirea combinatului???
Nu tine ba prosteala voastra la nici un investitor nici macar la aia cu ochii in colturi !!!

Musafir

#20022

2014-04-26 08:44

dupa esuarea asa zisei privatizari de pe 16 mai 2014 pt oltchim va fi pus in aplicare planul B de care se discuta de mai bine de un an.
va fi a doua restructurare de personal , in oltchim vor ramine maxim 900 de muncitori si societatea va fi data in anministrare SCR (CHIMCOMPLEX BORZESTI + PETROCARBOCHIEM) PCC.
asa ca noi angajati si sindicatele sintem precum un bulgarasi de zapada in fata unei roti de camion.
jocu se face la virf si roibu cunoaste bine acest joc ,dar ai e greu sa il spuna pt ca oltchim a fost mana lor cereasca ...la toti
SCR

#20023 Oltchim a fost tarat in faliment de Cernev + sleahta Pirvu Dumitru

2014-04-26 08:54

Oltchim a fost bagat in cacat cu largul concurs al lui Chitoiu, Dan Radu Rusanu, si neamul Cernev Pirvu Dumitru.
Noi angajatii Oltchim ne meritam soarta.
L-am hulit pe Roibu si ne-au dat-o astia la UUEEEEEEEEEEEEEE
GAGA

#20024 Disponibilizari suplimentare la Oltchim sa le multumim lui Cernev Dumitru si Directorul multination

2014-04-26 08:57

Daca vom ramane 600 sa ii pupam in cur pe Dumitru, Cernev, Piperea, Balan si mai ales directorului multinational Celentano o capacitate in domeniu.
Sa te vedem Pirvule cand vei pleca acasa cine dracu te mai angajeaza la ce stii sa faci.

Dar am uitat ca la averea acumulata din inoxurile manglite din Petrochimie nu mai ai nevoie de nimic vreo 2 generatii si tu si Dumitru.
Ati fost arma perfecta si tu si Dumitru + Cernev sa duceti la faliment acest combinat.
SUNTETI BUNI !!!
FELICITARI !!!!!!!

GAGA

#20025 PETROCHIMIE BRADU

2014-04-26 09:01

Bradistilor ce va faceti daca va inmaneaza Pirvu la toti deciziile de disponibilizare???
Bineinteles ca va va promite cu Dumitru impreuna ca vor lupta pentru salvarea combinatului si daca se va reporni veti fi chemati inapoi.
SA CREDETI VOI !!!
Tare curioasa sunt sa vedem ce va vor mai minti Dumitru cu Pirvu la disponibilizarea finala.
Pana acum au avut imaginatie. V-au prostit cu planul social, v-au prostit cu salariile ca nu v-au mai platit nimic.
E bine !!!
Acu nu mai strigati nimic impotriva lui Celentano ??? E cel mai bun..............