Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

BMW CELENTANO

/ #20013 Cel mai interlop director multinational din Petrochimie - Celentano

2014-04-25 20:01

Colegi din Oltchim daca nu ati fost informati recent detronatul Director General Celentano - il stiti bine ala de la demonstratii zice ca sa fim fericiti ca a iesit sa discute cu noi este foarte sarac. Cel mai sarac si cinstit director al Oltchim.
BAAAAAA ROIBU NU A AVUT NICIODATA BMW X5 TU DE UNDE LULA MEA AI?? AI TRAS LA RAME ????ZI MA JEGULE CUM DE AI BMW X5???
ATI AUZIT BINE COLEGILOR ARE BMW X5 NOU !!! OARE CAND NOI ERAM MINTITI CA DACA VA TREBUI SA DISPONIBILIZEZE OAMENI EL ISI VA DA DEMISIA VORBEA SERIOS???
CELENTANO TU DACA PUTEAI TE-AI FI LIPIT DE SCAUNUL DE DIRECTOR GENERAL AL OLTCHIM ATAT ESTI DE AHTIAT DUPA FUNCTII. CAPACITATEA TA ESTE NULA.
Ce performante ai lasat in urma??? Utilitatile Oltchim neplatite de aia ne fute acu CET GOVORA, salariati disponibilizati fara salarii compensatorii incasate.
Asa ca .....................
Dar am uitat Oltchim te-a platit bine 15800 RON/luna pentru performantele astea. Nu iti e mah rusine????
Urlati de Roibu ca a avut salariu nesimtit tu cu burtoasa Rapidoaica Buduneta si acolitii vostrii hotii din PIP. Tu cum ai avut si ai mah??? In conditiile in care Oltchim merge la 7% din capacitate si l-ati bagat in faliment???
De ce nu ne-ai spus ca nu ai platit aburul si utilitatile ca ati mers pe spongi cu 1-2 instalatii la Valcea si minteai ca ai pornit tu rahatul la vale.
Mai ati si avut tupeu sa ne spuneti ca Roibu l-a bagat in faliment. Esti prost ca noaptea BAHHH !!!
Minciunile tale le stim toti. Acu mai incerci sa ne aburesti cu Dumitru crezi ca mai merge.