Abuzurile împotriva lui MIRCEA DIACONU trebuie pedepsite

Musafir

/ #427

2014-04-13 14:51

Oare ANI , DNA, CSM, Inspecția judiaciară și alte astfel de insituții cu ASEMENEA COMPORTAMENT am visat noi cînd în 89 am dorit schimbarea regimului lui Ceaușescu ? Ceea ce fac aceste instituții care așteaptă comanda precum cîinele să-l înhațe pe cel indicat de cel ce ține lanțul face parte din multvisata DEMOCRAȚIE ? Mă îndoiesc pînă la pămînt și unii chiar pînă sub pămînt că n-au mai putut suporta. AFARĂ CU TOȚI PĂTAȚII PRECUM DALMAȚIENII că toți au fost puși în funcții pe bază de material compromițător. Le-a găsit ceva ”penale ” necercetate în dosarele de cadre, i-au ademenit cu funcții și salarii supernesimțite și i-au făcut să percuteze la semnalele sugerate subtil prin conferințele de presă. Seful de la ANI este unul din ei; nu-și cunoaste nici măcare limitele pînă unde să lupte împotriva celul asupra căruia a fost asmuțit. El crede că are drepturi depline dacă are comandă de la stăpînul care-l ține în lesă.AFARĂĂĂĂĂĂ.La muncă concretă,cinstită să vedem ce poate singur nu cu spate asigurat și să vedem cum justifică averea strînsă cu așa ” grabă” (citește ”prea repede” pentru vîrsta lui )pentru că la astfel de indivizi, tentația este mult prea mare să fie corecți.