Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

PIROLIZA.

/ #19528

2014-04-09 08:09

De ce va lasati manipulati de niste loaze ca Dumitru si Cernev ? Oare ati uitat ( ceea ce nu cred), cand tiganul de Cernev spunea pe toate posturile de televiziune pe unde aparea ca Oltchimul poate functiona foarte bine si fara Arpechim ? Javra de Dumitru , cand a vorbit la Curier Tv. a vorbit numai prosttii.El a mers acolo sa spuna despre Roibu, sa ia apararea betivului de Pirvu.Din tot ceea ce a spus a reiesit ca administratorii judiciari si Pirvu sunt cei care vor binele Oltchimului. Pana mai ieri(cand nu era Pirvu director) tipa ca sa plece Piperea cu ai lui. Acum ii este frica ca isi pierde prietenul de chefuri si de furtisaguri scaunul? De fapt nici nu stiu cat de mult ii pasa de Oltchim, el este angajat la OMV.Pe unde apare spune numai aberatii si prostii. Dumitru ,de cand este Pirvu director nu mai este de partea salariatilor(de fapt n-a fost niciodata).

00000000000000000000000000

Dumitru avea planuri mari. cu Parvu director. avea baieti de nadejde in spate. care abia asteptau sa participe la demolarea combinatului. ghinionul lui a fost ca s-au prins baietii destepti ca incearca sa-i sara din schema.

--SI I-AU SCOS MARIONETA DIN POSTUL CHEIE--

vorbele lui despre pornirea combinatului. erau vorbe in vant pentru amagirea fraierilor.pentru ca la asta s-a priceput el cel mai bine. ne-a aburit si ne-a vandut de fiecare data. altfel de ce credeti ca inca mai figureaza pe statul de plata al OMV ?