Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #19487 Proteste la Oltchim după schimbarea conducerii

2014-04-08 14:52

http://stiri.tvr.ro/proteste-la-oltchim-dupa-schimbarea-conducerii_42878.html

Câteva zeci de salariaţi de la Oltchim şi de la Divizia Petrochimică Piteşti au protestat, marţi, la sediul combinatului vâlcean împotriva schimbării actualei conduceri. Muncitorii sunt nemulţumiţi de desele schimbări ale conducerii companiei, susţinând că, în acest fel, se încearcă tergiversarea privatizării.

Angajaţii de la Oltchim protestează faţă de schimbarea directorului general al combinatului. Oamenii sunt nemulţumiţi de modificările făcute de cei de la ministerul Economiei. Angajaţii spun că şi ei îşi doreau o restructurare, dar nu înţeleg cum au fost unite secţiile între ele. Sindicaliştii afirmă că, schimbarea directorului general, în timpul procedurii de privatizare, nu este un semnal bun pentru investitori.

De astăzi, potrivit reprezentanţilor conducerii combinatului, Victor Avram este cel care va avea prerogative de director general. Fosta conducere a fost instalată de fostul ministru liberal Andrei Gerea.

În urmă cu o săptămână, s-a decis amânarea cu încă 45 de zile a termenului privind privatizarea Oltchim, perioadă în care statul ar trebui să preia şi Arpechim de la OMV, pentru a fi vândută la pachet cu societatea vâlceană.

În urma acestei reorganizări la Oltchim au mai rămas 7 directori din 21.
- See more at: http://stiri.tvr.ro/proteste-la-oltchim-dupa-schimbarea-conducerii_42878.html#sthash.LDJYCw6W.dpuf