Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #18951 Re:

2014-03-30 20:38

#18918: ÏON D PPP -

"EI BINE DICULOIU E PE FAZA SI CHIAMA OAMENI DISPONIBILIZATI DE ACASA LA PROTESTE MAINE SI MARTI ...LA CE??"

"Chiama" oamenii ca sa te poti mira  si sa poti contempla la faptul cat de prost fii tu.

In ceea ce-l priveste pe Diculoiu pot sa-ti spun ca nu este altceva decat un las care trebuia sa lase sindicatul pe alte maini .

Daca nu unele mai abile cel putin mai nepatate.

Lui Diculoiu ar trebuii sa-i fie jena de cei aprox. 1000 de disponibilizati care i-au platit cotizatie 20 de ani si nu a fost in stare sa se prezinte o singura data la tribunal pentru sustinerea noastra in instanta.

Sa retii un singur lucru pentru ca observ ca esti bolnav de scenarita.Daca venim , nu venim pentru Diculoiu si pentru nimeni alcineva, ci venim pentru noi si interesul nostru pe care cred ca il stii si tu.

In ceea ce priveste schimbarea , daca vrei o parere personala , consider ca trebuia sa se faca sau ar tebuii sa se faca dar fara participarea voastra a celor de la SVO. VOI NU SUNTETI ALTCEVA DECAT NISTE MIZERII UMANE , NISTE GUNOAIE ALE ACESTEI SOCIETATI, SCURSURI MIZERABILE SI JEGOASE prin care sau cu ajutorul carora conducatorul vostru iubit nu face nimic altceva decat interesele lui personale si de grup , nicidecum interesele OLTCHIM-ului sau ale angajatilor acestuia.

Va mai inteb daca v-ati uitat vreodata asa din curiozitate unul la celalalt si daca ati avut curiozitatea sa va intrebati "ba , dar cum dracului de in acest sindicat suntem numai prosti?"

Eu unul m-am intrebat si am ajuns la concluzia ca  voi ati facut concurs de prostie pentru ca sunteti unul mai prost decat celalalt(ghioca, marcela , ion dan, radu) dar ma intreb si cine sunt cei ce cotizeaza catre voi si ce calitate(de om) au acestia.