Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #18320 Premierul Ponta vine joi la Piteşti să explice situaţia autostrăzii Piteşti - Sibiu

2014-03-20 08:25

#18314: - Exclusiv! Programul premierului in Arges: Ponta vine sa il instaleze pe prefect!

http://www.universulargesean.ro/index.php/politica/2931-premierul-ponta-vine-joi-la-pitesti-sa-explice-situatia-autostrazii-pitesti-sibiu

Premierul Ponta vine joi la Piteşti să explice situaţia autostrăzii Piteşti - Sibiu

in Share | | Tipărire | Email | Accesări: 68

http://www.universulargesean.ro/images/ziar/2014/martie/ponta3.jpg...

Premierul Victor Ponta va fi prezent la Piteşti joi, potrivit spuselor primarului Tudor Pendiuc, președinte interimar al PSD Argeș , urmând să explice care este situaţia proiectului autostrăzii Piteşti-Sibiu şi planurile Guvernului în ce priveşte sprijinul pe care a promis să îl ofere Uzinei Dacia.

Din câte se pare, mitingul organizat în urmă cu câteva săptămâni de Sindicatul Automobile Dacia, care a scos în stradă peste 10.000 de oameni, nu a rămas fără ecou în rândul celor aflaţi la putere. De asemenea, ameninţarea că membrii sindicatului şi familiile lor, alături de mulţi alţi posibili votanţi, vor boicota alegerile europarlamentare din mai, a reuşit să pună în mişcare destul de rapid politicienii PSD, direct interesaţi de alegerile pentru Parlamentul European.

Avem și alte posibilități de protest, nu numai acestea. Dar cel mai la îndemână este forma aceasta de manifestare, în Pitești vom fi mai mulți, putem să mergem spre București.

Sunt multe posibilități de manifestare pentru cetățenii României", a avertizat viceliderul Sindicatului Automobile Dacia, Ion Iordache. Liderul BNS, Dumitru Costin, prezent la mitingul de la Mioveni, a anunțat şi el la vremea respectivă că mişcările de protest vor continua dacă nu se iau urgent măsuri.

„Singura soluție este strada, nu negocierile, nu discuțiile purtate la televizor. Cu oamenii în stradă, asta este singura cale de negociere cu acești guvernanți", a afirmat liderul BNS.