Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #18004 Pentru cei care bateti campii despre Oltchim & Arpechim

2014-03-12 15:47

VA IMBOLNAVITI SI MURITI DE CANCER SI ALTE BOLI DE AICI :

LINK http://www.mediafax.ro/Percheziţii în cazul unei grupări care ar fi livrat în magazine produse din CARNE ALTERATĂ. Angajaţi de la Direcţia Vămilor şi Protecţia Consumatorilor, printre persoanele vizate în anchetă

Anchetatorii fac percheziţii, miercuri, la peste 100 de adrese din Capitală şi din mai multe judeţe, în cazul unei reţele ai cărei membri sunt suspectaţi de evaziune fiscală şi spălare de bani, după ce ar fi livrat în magazine tone de produse din carne alterată.Potrivit unor surse judiciare, percheziţiile, făcute de procurorii DIICOT, vizează membrii unei grupări organizate suspectate de evaziune fiscală, spălare de bani şi punere în circulaţie de produse alterate.

Conform surselor citate, gruparea infracţională ar fi produs, în acest fel, un prejudiciu de aproximativ 15 milioane de euro.

Sursele citate au precizat că membrii grupării aduceau din ţări ale Uniunii Europene carne pe care o puneau în vânzare în magazine din România fără să declare cantităţile. În cazul în care carnea depăşea termenul de valabilitate, aceasta era procesată şi transfomată în diverse produse care, de asemenea, ajungeau la vânzare în magazine, au mai spus sursele citate.

Percheziţiile au loc în Capitală şi în mai multe judeţe, între care Ialomiţa şi Dâmboviţa.

Angajaţi de la Direcţia Vămilor şi Protecţia Consumatorilor sunt printre persoanele vizate în anchetă, au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

În urma percheziţiilor, persoanele suspectate în acest caz vor fi duse la sediul DIICOT central.