Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #17114 Re: L-ATI VOTAT PE CERNEV SI ATI VOTATI MICSORAREA LEFURILOR SI DISPONIBILIZAREA SALARIATIILOR.

2014-02-12 15:06

Uitati ce declara cernev in ZIARUL DE VALCEA - http://ziaruldevalcea.ro/2013/12/16/contractul-de-privatizare-al-oltchim-va-fi-semnat-la-hotelul-double-tree-by-hilton-din-bucuresti/ cu privire la cauzele insolventei:
"alte cauze ale insolvenţei SC Oltchim SA au fost reprezentate de majorarea salariilor într-o perioadă în care se acumulau pierderi masive, investiţii enorme în instalaţiile neproductive, lipsa unor măsuri de restructurare (adica si disponibilizari de salariati) în perioada în care combinatul a fost afectat de criza economică".

Adica, in traducere libera, cernev il cearta pe Roibu pentru ca:
- a marit salariile la Oltchim;
- nu a disponibilizat salariatii de la Oltchim.

 

Cernev nu face decat sa citeze din acel Raport. Si da, alea au fost niste cauze reale ale intrarii in insolventa, niste greseli elementare, precum si investitiile aiurea de care s-a tot discutat.

Concluziile pe care le tragi tu sunt total tendentioase asa cum ai facut pe intreaga petitie.

Trebuie sa incercati sa nu mai cautati alti vinovati pentru prostiile voastre. Asumati-va responsabilitatea!

 

Cel care o dai pe aia cu voturile, ar trebui sa-ti fie rusine pentru mizeriile astea, in sala au fost cel putin o suta de oameni; stii cum e, in viata trebuie sa stii si sa pierzi si sa castigi - sper ca stii despre ce vorbesc, ai urcat o treapta, fii demn pt pozitia aia.

FPS : autorule de petitie, nu inteleg de ce ar fi asta problema ta? Mai cauta niste citate prin voceavalcii si uimeste-ne cu cunostintele tale; tot de la cafeaua de dimineata primesti noutati?