Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #15600 Re:

2014-01-15 16:20

#15582: -

Ați fost înfierbântați la maxim și v-ați repezit în Roibu să-i tăiați capul ; acum ce-ați făcut că l-ați ales pe acest Cernev care în primele zile n-avea grijă cum să găsească soluții pentru revigorarea combinatului, ci cum să-l dea jos pe Diculoiu și să fie lider de sindicat.

 

Compari mere cu pere. "l-ati ales pe Cernev.... " - Cernev eventual sugereaza una alta, nu are el cum sa gaseasca solutii pentru relansare. Inclusiv dl Roibu stie chestiile astea. Cernev e lider de sindicat, cam tot la fel cum mai sunt si alti lideri (ales legal si democratic etc. etc.). Ideea de a-l da jos pe Diculoiu ar trebui sa oaiba orice om sanatos la cap, nu neaparat din Oltchim ci din tara asta. Deci, esti pe langa.

 

De ce nu l-ați lăsat pe Roibu să ajute ( așa cum a propus ) și să nu lăsați nu știu ce Casă de Insolvență„ să vă facă dreptate ”? V-ați lămurit acum ?

 

"De ce nu l-ati lasat"...cine? "Nu stiu ce casa de Insolventa...sa faca dreptate" - baietas, tu cunosti legile sau macar le studiezi? Ai inteles care e situatia la Oltchim? Dreptate oricum nu se va face niciodata in tara asta, sau, oricum nu se va face pana nu vom scapa de generatia voastra de comunisti corupti si vanduti! - Deci din nou esti pe langa si nici macar nu studiezi!

 

Când vă spuneam încă de la primul comentariu s-aveți grijă cu acest Cernev și să-l lăsați pe Roibu să lucreze fără bani , cineva îmi spunea să mă duc la răcoare cu Roibu dacă spun că e profesionist și că e așa de bun.

 

Spuneai tu? Da' cine naiba esti matale? Sa avem grija cu Cernev, adica cum? Nu-l lasam noi pe Roibu? Ce vorbesti tu? Adica, care NOI? Dl Roibu este un bun profesionist, probabil, asa cum sunt si multi altii in Oltchim si in tara asta. Uite, de exemplu Hagi a fost un bun profesionist, a lasat in urma lui ceva palpabil, o cupa UEFA de exemplu, multa bucurie in sufletul nostru, adica un MARE PLUS. La fel este si cu dl Roibu care a lasat multa verdeata, gazon, conducte vopsite si un MARE MINUS in buget  - Deci, iar esti pe langa

 

PS Eu n-am nicio legătură cu Oltchimul ,

 

Nu ai nicio legatura nici cu Oltchimul, nici cu logica, nici cu tara asta. Banuiesc ca ai trait pe o alta planeta pana acum ca habar nu ai despre ce s-a intamplat pe aici. Si nici nu te informezi - Deci, aici nu esti pe langa, e corect, doar te-am sustinut in ceea ce afirmi!

 

dar am fost între primii cinci la semnarea petiției când voi cei din Vâlcea vă codeați și abia când s-a îngroșat gluma , ați început să mișcați.

asa, si? ne foloseste la ceva? tot aiureli scrii.

 

PS 1 Repet, eu sunt din altă parte a țării și dacă nu credeți, vă pot da numele întreg și adresa , fiindcă nu mi-e frică de nimeni.

Cum spuneam, esti din alta parte a lumii, si nu, nu ne intereseaza cine esti, cel putin nu pe noi, unii mai normali; exista unii cum ar fi autorul de petitie care e foarte interesat de numele celor ce posteaza si nu ii sustin fantasmagoriile, nu de alta dar sa aiba ce denigra si injura la un sprit, si sa-i si ameninte pe cei ce scriu aici - oricum, nu dl Roibu ii cere asta, face asa pentru ca doar atat se vede de la nivelul solului, cand se taraste.

 

Am zis.

si ai zis prost, oricum nesemnificativ.