Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

/ #18508

2014-01-11 18:49

Se pare ca, Constitutia Romaniei a devenit bataia de joc a tuturor...incepand cu politicienii romani pana la interesele externe de a ne subjuga din punct de vedere economic, de a ne indatora la diverse fonduri si de a plati datoriile cu resursele noastre (aur, gaze de sist, paduri...)! Ne mai vindem terenurile pe doi banuti si am ajuns din nou iobagi...numai ca acum vorbim de alti stapani mai mari...! Si platim ca si portii otomane dijma, haraci...Si mai avem curajul sa vorbim de dezvoltare durabila, insa noi exploatam toate resursele astazi...dar nu pentru generatiile actuale de romani, nici pentru cele viitoare... altii ne forteaza sa ne exploateze resursele pe o redeventa facuta in bataie de joc...
Domnilor, nu am fost niciodata un stat independent daca este sa analizam istoria (dar macar generatiile anterioare si-au iubit tara)...avem o psihologie colectiva de oameni supusi!
Unde este verticalitatea romanilor? Mai exista sentiment national?Ii mai pasa cuiva de noi cei 19mil. de romani? Reflectati va rog asupra acestei intrebari...domnilor politicieni!