Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

/ #8753

2014-01-10 08:50

Sunt cel mai tanar veteran de razboi din cel de al II-lea Razboi Mondial si cel mai tanar erou al Armatei Romane (Vezi Atestatul Ministerului Apararii Nationale in semn de inalta cinstire si recunostinta pentru faptele de eroism savarsite pe front, decorarea subsemnatului cu patru medalii cu spada si faptul ca sunt supravietuitor al lagarului nazist; vezi http://www.cotidianul.ro/gen-mr-r-marin-lungu-eroul-filmului-prea-mic-pentru-un-razboi-atat-de-mare-despre-marea-sa-drama-220291/ .)
De asemenea instantele de judecata mi-au respins dreptul de a-mi restitui contravaloarea baneasca a apartamentului de trei camere din str. Costache Negri nr. 12, apartament vandut de catre Statul Roman subsemnatului. Cererea de restituire a fost motivata ca NEINTEMEIATA. Deci Statul mi-a luat si casa si banii. De cinci ani de zile nu am casa. Sunt intrutotul de acord cu initiativa Programului Sinteza Zilei Abuzurile din Romania trec oceanul. Vinovati nu pot fi altii decat Guvernul cel din trecut si prezent si Presedintele Tarii Traian Basescu.
Pentru lamuriri suplimentare, consultati http://www.cotidianul.ro/gen-mr-r-marin-lungu-eroul-filmului-prea-mic-pentru-un-razboi-atat-de-mare-despre-marea-sa-drama-220291/ articolul Acad. Dumitru Radu Popescu, Gelu Negrea, Autoritatile batjocoresc fara jena eroii nationali. Gen. mr. (r) Marin Lungu, eroul filmului PREA MIC PENTRU UN RAZBOI ATAT DE MARE, despre marea sa drama, publicat in Ziarul Cotidianul din 15 august 2013.