Abuzurile din Romania trec oceanul

mariana

/ #8279

2014-01-10 07:34

Bine ar fi ca aceasta petitie sa poata fi semnata de peste 7 milioane de persoane, ca sa vada si Parlamentul European si Administratia Americana cat au fost de "dezinformati"!
Fac aceasta afirmatie ca sa par naiva si "increzatoare" in "democratia" pe care aceste doua institutii vor sa se asigure ca Romania si-o va insusi!
In realitate sunt sceptica - cred ca nu le pasa absolut deloc de noi (romanii)...ne trateaza ca pe o "colonie" - subscriu opiniilor si teoriilor exprimate si sustinute de prof. Ilie Serbanescu!
Baietii lor destepti + baietii nostrii destepti ne-au devalizat economia, maine poimane ne vor cumpara si terenurile...iar noi vom devenii "negrii pe plantatiile LOR" !
Ne vor da si noua atat cat sa nu murim...dar nu cat sa "Traim BINE"! cum in bascalia caracteristica ne-a promis "SUSPENDATUL"...caci Basescu pentru asta este tinut la Cotroceni...pentru functia de EXECUTANT...
Cine mai crede ca noi ne hotaram alesii si soarta este NAIV!
Dar pentru inceput si aceasta petitie este foarte importanta, ete bine scrisa...in norme si termeni diplomatici corecti.E bine sa le aratam ca nu ne pot ABURII la infinit, ca nu suntem totusi o "mamaliga" si cred ca Mircea Badea are dreptate , in final tot in STRADA vom putea REZOLVA aceste probleme..asa ca in Ucraina...purtand oglinzi in brate .