Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #12502 ITM Vâlcea are un nou Inspector şef

2013-11-28 22:46

http://www.timpuldevalcea.net/?p=5032

Începând cu 21 noiembrie 2013, la conducerea Inspectoratului Teritorial de Muncă Vâlcea a fost numit interimar Ion Tănăsoiu. Decizia a fost luată ca urmare a ieşirii la pensie a fostului inspector-şef Ion Nicolaescu.

http://www.timpuldevalcea.net/wp-content/uploads/2013/11/tanasoiu-ion.jpg...

Pe perioada interimatului, noul inspector-şef al ITM Vâlcea, Ion Tănăsoiu, îşi propune să gestioneze cât mai bine problemele care vizează contractele individuale de muncă şi să diminueze numărul accidentelor de muncă.

“Da, începând cu 21 noiembrie, domnul Nicolaescu s-a pensionat la limita de varstă, iar începând de la aceeaşi dată am primit competenţe de la Ministerul Muncii de-a asigura conducerea Inspectoratului, în sensul că am dreptul să fiu ordonator terţiar de credite şi să semnez documente pe Resurse Umane şi ale instituţiei cu diverse persoane juridice. Nu s-a precizat o perioadă pentru acest interimat, Inspecţia Muncii împreună cu Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici vor stabili când se organizează concursul pentru ocuparea postului de inspector şef. Îmi propun, dat fiind faptul că am vechime suficientă în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă, de a rezolva dacă s-ar putea toate problemele legate de încheierea, modificarea, suspendarea, încetarea contractului individual de muncă şi aici aş face referire la aspecte legate de neplata salariilor, neacordarea repausului săptămânal şi a concediilor. Aş dori ca aceste probleme, pe cât se poate, să dispară. Îmi propun eliminarea accidentelor de muncă şi dacă am putea să le eliminăm, înseamnă că noi ne-am făcut datoria aşa cum trebuie. Ne luptăm şi încercăm aceste probleme să le gestionăm şi să avem rezultate bune în aceste direcţii”, a precizat Ion Tănăsoiu, inspector-şef al ITM Vâlcea.