S.O.S. familia!


Musafir

/ #2817 Re:

2013-11-27 21:14

#2813: -

''Acum, specialiştii au descoperit că....

Studiul lor arată că....

Aceste descoperiri rezolvă „enigma” evolutivă a homosexualităţii, arătând că...''


Nu. Studiul lor propune o ipoteza. Lucru subliniat chiar de Sergey Gavrilets, dupa cum poti asculta/ citi mai jos, direct de la sursa. El singur spune ca studiul ar putea sa fie incorect. Acelasi profesor ne reaminteste ca o ''gena gay'' nu a fost descoperita niciodata. Cu alte cuvinte, a ramas la nivelul teoriei. Dar pentru cine cauta cu disperare asa ceva, asta devine deja un lucru marginal.

http://www.9news.com/news/article/304611/188/Study-Homosexuality-trait-may-be-inherited

Stirea respectiva dateaza din 21 decembrie 2012, va sa zica la sfarsitul anului trecut aceasta teorie inca nu fusese verificata. In luna iulie a acestui an inca incercau sa stabileasca metodele de testare:

http://www.nimbios.org/wordpress/2013/07/19/testing-protocol-described-for-epigenetic-model-of-homosexuality/

Stiri mai recente nu exista, ceea ce inseamna ca testele ori nu au fost finalizate, ori nu au avut rezultatul dorit. Oricum, modul in care a fost prezentat studiul pe acest site, transformand o presupunere nevalidata intr-o certitudine, este unul complet fals.

 

''Mai puneti mana pe o carte si mai documentati-va.''

Intorc sfatul recomandand ca emitentul, care a citit despre studiu pe internet si nu intr-o carte, sa verifice si alte surse decat site-ul asociatiei Accept. O cautare de 5 minute ar fi fost suficienta.

 

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...