Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #12274 Chinezii o sa faca inviorare la Oltchim !!!

2013-11-24 20:51

Voua va arde de sindicate si lideri conducatori  FALSI si uitati ca ceea ce se intampla acum dispare. O noua societate are noi reguli si noua conducere , patronii nu permit ceea ce se intampla acum la o societate cu capital de stat. Asa ca beliti ochii bine si deschideti-va MINTEA. Sunt multi cu mintea in ceata in combinat si unii care sunt cretini cred ca pot conduce sindicate in viitor...

LINK CHINA  http://www.dce.gov.ro/Materiale%20site/Indrumar_afaceri/Indrumar_afaceri_China.pdf

 

deschideti link http://www.gandul.info/reportaj/santierul-daewoo-mangalia-asia-din-dobrogea-2847098 studiati bine

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/15786/8172965/1/mjchina.jpg?widt...

 

http://www.ziare.com/international/china/china-cronometrati-la-toaleta-muncitorii-i-au-luat-ostatici-pe-directori-1214625

China: Cronometrati la toaleta, muncitorii i-au luat ostatici pe directori

http://tb.ziareromania.ro/China--Cronometrati-la-toaleta--muncitorii-i-au-luat-o...

Muncitorii dintr-o fabrica chineza i-au luat ostatici pe directori, nemultumiti de regulile privind utilizarea toaletelor.

Oamenii au fost iritati de faptul ca le sunt cronometrate vizitele la baie si sunt amendati daca intarzie la munca, asa ca si-au tinut ostatici directorii, timp de o zi si jumatate, pana la interventia politiei, scrie Digital Spy.

Potrivit unui comunicat al Companiei Shinmei Electric, aproximativ 1.000 de muncitori au luat ostatici zece japonezi si opt chinezi, directori ai fabricii din Shanghai, timp de o zi si jumatate.

300 de politisti au venit la fata locului si, in cele din urma, captivii au fost eliberati nevatamati.

Un politist a aratat ca "muncitorii au cerut sa se renunte la regula ridicola care stipuleaza ca muncitorii au doar doua minute sa mearga la toaleta si la cea potrivit careia vor fi amendati cu 50 de yuani daca intarzie o data si dati afara la a doua intarziere".

Muncitorii au incetat greva si s-au intors la munca pana la urma. Nu se stie ce decizie s-a luat in privinta nemultumirilor lor.

 

 

http://www.realitatea.net/muncesc--nu-se-joaca-chinezii-au-doar-10-zile-de-concediu-pe-an_858978.html

Muncesc, nu se joacă! Chinezii au cel mai scurt concediu din lume. VEZI CÂT

Mai bine angajat în România decât în China, chiar dacă avem cea mai lungă săptămână de lucru şi cel mai scurt concediu din UE. Comuniştii-capitalişti chinezi ne întrec la capitolul "muncă pentru patrie".

Ritmul alert de dezvoltare al Chinei nu se poate face fără sacrificii: chinezii au cea mai scurtă perioadă de concediu din lume, potrivit unui raport CNN citat de China.org.cn.

Astfel, un angajat obişnuit din China care a muncit cel puţin 5 zile pe săptămână în ultimii 10 ani are dreptul la 10 zile de concediu plătit anual, la care se mai adaugă 11 zile libere datorate sărbătorilor legale. Chiar dacă se situează la coada UE, românii au măcar 21 de zile de concediu de odihnă, pe lângă sărbătorile legale.

"Mulţi chinezi spun că numărul real de zile de concediu este chiar mai mic decât cel menţionat", scrie China.org. Chinezul Gao, angajat al unei firme de design din Beijing, povesteşte că, în firma sa, sunt eligibili pentru a-şi lua concediu doar angajaţii care lucrează de minim 5 ani acolo, dar niciunul dintre colegi nu şi-a luat vreodată liber.

"Am muncit la un proiect 3 luni fără pauză. La final, şeful ne-a spus "Cine vrea câteva zile libere să-mi trimită un e-mail". Toţi cei care au sperat la zile libere au fost concediaţi", a declarat o altă angajată din Beijing. Potrivit unui raport citat de publicaţia online, 33% dintre angajaţii din Beijing nu şi-au luat niciodată concediu plătit.