S.O.S. familia!


Musafir

/ #2771 un criminal vinovat moral - activist-homosexual-vrea-ca-avortul-sa-devina-obligatoriu

2013-11-08 07:29

"Femeile ar trebui fortate sa isi avorteze copiii in urmatorii 30 de ani, ca masura a controlului populatiei, considera activistul homosexual Dan Savage.

Savage, al carui program “anti-agresiune” a fost promovat intens de Presedintele Obama, a facut aceasta afirmatie in timpul unui panel din cadrul Festivalului Ideilor Periculoase.

Lisa Malouf, un membru din audienta, a incheiat programul intreband: “care din asa-zisele idei periculoase credeti ca va avea cel mai mare potential sa schimbe lumea in mai bine daca ar fi implementata”?

Dupa un moment de gandire, Savage a raspuns: “Controlul populatiei. Sunt prea multi oameni pe planeta.” “Stii, sunt pro-alegere, cred ca femeia ar trebui sa aiba dreptul de a-si controla corpurile”, a adaugat el. “Uneori, in cele mai intunecate momente ale mele, sunt anti-alegere. Cred ca avortul ar trebui sa fie obligatoriu pentru 30 de ani”.

Audienta a raspuns cu aplauze indelungi la sugestia ca femeile sa-si piarda controlul asupra fertilitatii.

Savage nu a spus cati la cati copii ar avea voie, daca ar avea voie vreunul, femeile. Regimul cel mai restrictiv din lume in aceasta privinta, China, a introdus legea copilului unic in 1979, lege ce ar fi “prevenit” 400 milioane nasteri, conform People’s Daily. Acest numar include aproximativ 336 milioane avorturi, majoritatea fortate."

http://www.culturavietii.ro/2013/11/08/un-influent-activist-homosexual-vrea-ca-avortul-sa-devina-obligatoriu/

mor ei si vor sa moara si altii odata cu ei. omul poate deveni cel mai periculos dusman al sau. unii chiar au devenit, dar nu numai pentru ei, ci mai mult pentru altii. asta inseamna ocultism degenerativ, acut si grotesc de periculos pentru fiecare fiinta umana in parte.
oamenii de genul asta au inceput sa se gandeasca la genocid. monstruosii nazisti si comunisti au fost "finuti" in comparatie cu acest gen de indivizi. si cand te gandesti ca doar comunismul a ucis la propriu 60 de MILIOANE de oameni in decursul istoriei, in lume, fara a pune la socoteala victimile neucise, insa 400 milioane de avorturi doar in China depaseste orice cifra istorica si universala a oricarui genocid, dar si zecile de milioane chiar si in Romania. ei nu vor iubire, vor moarte. infiorator la ce nivel decazut de gandire si traire s-a ajuns in lumea "civilizata" care-si decimeaza cele mai fragile fiinte create de ei. asta este rezultatul pacatelor noastre. nasterea copilului este chipul creatiei lui Dumnezeu in om, iar omul omoara acest chip. mai poti spune ca nu este vorba de satanism?!




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...