S.O.S. familia!

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

/ #2741 Aveți un mesaj pentru cititori?

2013-10-21 20:34

R: Aveți un mesaj pentru cititori?

DC: Am mai multe mesaje, toate adaptate strict vremurilor actuale, caci de teorii nu mai e timp si consider ca deja am trecut, ca omenire, la un nivel perceptiv superior al vietii:
• Ar trebui ca fiecare sa-si cunoasca locul in aceasta viata si sa fie sigur ca a venit cu un dar pe lume, sa nu manifeste pretentii exagerate fata de propria persoana atunci cand porneste sa-si implineasca un vis si sa nu renunte la planuri de viitor, caci o lume fara vise e o lume a nimanui, de care altii abia asteapta sa profite.
• Sa ne ascultam sufletul care este neschimbat de cand ne nastem si sa facem orice pentru a-i pastra puritatea pana in clipa mortii.
• Sa stam aproape de Dumnezeu.
• Sa fim mai uniti, sa reinvatam sustinerea intre noi, caci de unul singur este foarte greu sa razbati in incercarile zilelor noastre.
• Sa acordam timp pentru practicarea credintei in rugaciune si mers la slujbe, pentru adevarata cultura care ne inalta spiritual, pentru educatia personala si a copiilor nostri, sa le insuflam prin exemplu personal, prin gesturi marunte dar puternic graitoare, placerea pentru lecturile clasice, care transmit emotii calde, autentice, si chiar sa-i incurajam sa scrie povesti, sa deseneze, sa ne jucam cu ei asa cum vor ei, dar oferindu-le ocazia sa creeze.
• Pe lumea asta, in care pana si materia e daruita de Dumnezeu, doar umbra poate pune stapanire in lipsa indumnezeirii. Iar umbra nu e materie, si totusi reprezinta o forma. Eu poate vad o umbra de copac, altcineva poate vede o umbra de lup. Care, din cele doua viziuni, musca? Niciuna, caci sunt viziuni, dar trebuie sa fim vigilenti la continutul cu care umplem formele, pentru a nu creea premisele umbririi omului in detrimentul Luminii. Cu adevarat, am fi niste umbre intr-o astfel de lume, umplute de sensuri improprii omului de catre un personaj care, la inceputuri, se numea Lucifer si era un inger. Dar cazand, a devenit un inger al intunericului.
In timpul in care dumneavoastra cititi aici, altii lucreaza necontenit sa dea umbrelor forme dorite de ei, insa daca stam in Lumina, umbrele dispar. Cu ajutorul lui Dumnezeu, sa ramanem cuminti in lumea creata de El, caci altfel va disparea ceva creat de Dumnezeu pentru a fi pus in loc altceva. Iar altceva, inafara a ceea ce creeaza Dumnezeu, nu ne apartine!

Asta este inceputul unui proces de negot cu suflete, sufletele fiind cele mai puternice si minunate forme de energie din intreg Universul. In loc sa despicam firul in patru pentru orice problema minora, mai bine ne-am aduna sa ne aparam lumea. Dumnezeu nu ne va lasa de izbeliste, dar nici nu va putea salva decat pe cei care-L vad.
• Lumea intreaga n-o mai putem salva, dar putem, inca, salva mica noastra lume – familia!


Doamne ajuta!




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...