S.O.S. familia!

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

/ #2739 Care credeți că sunt soluțiile în privința acestei emisiuni?

2013-10-21 20:32

R: Care credeți că sunt soluțiile în privința acestei emisiuni?

DC: Multi vor spune, asa cum deja au si spus-o, ca, odata emisiunea difuzata, nu mai are rost sa se faca valuri, insa valurile exista si se ingana lent pana la urmatoarea miscare, care deja, iata, are un precedent. In plus, exista cateva site-uri care inca difuzeaza emisiunea, astfel ca ea poate fi vizionata oricand, de oricine.
Firesc ar fi ca, pentru difuzarea acestei emisiuni in care nu s-a tinut cont de faptul ca Romania este o tara declarata in proportie de 86% crestina, in care s-a umilit imaginea familiei traditionale, in care a fost jignita Biserica, Consiliul National al Audiovizualului sa sanctioneze drastic postul de televiziune ProTV si sa impuna pentru viitor niste limite care sa respecte majoritatea si dreptul la demnitate. Totusi, televiziunile se supun nevoii consumatorilor, deci ar trebui sa se tina cont numai de aspectul societatii romanesti. Unde mai puneti ca, in alte tari, desi a fost propus modelul casatoriilor mixte in cadrul acestei emisiuni, nu s-a difuzat asa ceva. Suntem singura tara care a permis difuzarea emisiunii in acest format!
Nu mai spun de faptul ca un copil care ar fi putut urmari emisiunea (aceasta fiind difuzata la o ora la care toata familia, practic, era acasa, era si vacanta copiilor), ar pastra in mintea lui flagelul acesta al prezentarii unei nunti posibile intre homosexuali, dar si al unor nunti de-a dreptul ciudate, lipsite de ceea ce defineste o nunta – traditie, obiceiuri, credinte, puritate. Mintea lui ar intra intr-un conflict artificial cu principiile unei vieti normale si, pe langa lupta parintilor cu tentatiile civilizatiei zilelor actuale, lupta cu anomaliile sociale ar putea fi bresa pe care, odata intrat, adultul cu probleme ar avea si mai multe probleme – de adaptare, de comunicare, de asertivitate.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...