S.O.S. familia!

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

/ #2737 Recent a apărut în presă un interviu cu Nicușor Coroamă, unul dintre concurenții emisiunii MasterChe

2013-10-21 20:30

R: Recent a apărut în presă un interviu cu Nicușor Coroamă, unul dintre concurenții emisiunii MasterChef, în care acesta declară că nu a fost informat în legătură cu faptul că va exista și o nuntă între doi homosexuali și că dacă ar fi știut, refuza cu siguranță. De ce credeți că a fost mințit sau că suntem mințiți, pentru că până la urmă realizatorii încearcă să ne prezinte căsătoria homosexuală ca o chestiune acceptată de societate.

DC: Din cate am inteles, Nicusor Coroama a aflat, dupa prima semnatura, ca va participa si un cuplu de homosexuali si si-a aratat refuzul si neacceptarea fata de un asemenea atac, drept pentru care ProTV l-a asigurat ca pe el si pe mireasa lui ii vor distribui intr-o alta grupa. Insa ProTV nu si-a respectat aceasta promisiune. Cum altfel ar fi putut blama unica pereche de miri traditionali din cadrul acelei emisiuni?!, daca nu punandu-l intr-o situatie limita si chiar intuind ca Nicusor va reactiona categoric! Personal, il felicit pe Nicusor pentru reactia sanatoasa pe care a avut-o, mai ales ca in acea seara fusese anuntat ca-i murise bunica (in locul unde traieste, bunicii ii se spune, dupa obicei si traditie, “mama”, atat de important este rolul ei in viata nepotilor). Omul era cu sufletul frant si, pe deasupra, trebuia sa accepte si aceasta batjocura. Era prea mult, mult prea mult! A reactionat asa cum trebuie sa reactioneze orice barbat care a inteles casatoria ca o responsabilitate si garantie catre viitor, care doreste urmasi sanatosi, a reactionat ca orice barbat cu caracter caruia ii este calcata in picioare cea mai frumoasa experienta a vietii lui, casatoria, experienta generatoare de noi intelesuri superioare si de viata.
De aceea cred eu ca Nicusor Coroama a fost mintit, si de fapt casatoria lui, singura pastratoare de traditie romaneasca dintre celelalte, a fost sacrificata precum mielul, a fost un atac direct la familia traditionala.
Asa cum propaganda se face in mediile educationale si culturale, asa cum se incearca constrangerea Bisericii, pe aceeasi linie a procedat si ProTV. Daca, alaturi de cuplul homosexual si celelalte doua nunti (dealtfel ciudate si deviate de la traditia unor nunti crestine), nu ar fi existat o nunta ca a familiei Coroama, efectul de desacralizare nu si-ar fi atins scopul. De aceea spun eu ca este foarte important sa intelegem motivatia acestor propagandisti pro-homosexualitate, care se insinueaza in tot ce este sacru!
Emisiunea aceasta a urmat prototipul, la scara mica, a metodei prin care se doreste intruziunea homosexualitatii in societate. Daca am extrapola prin similitudini, emisiunea ar fi, la scara macro, aceasta noua realitate (in care trebuie sa ne obisnuim cu anomaliile), iar familia Coroama ar fi familia traditionala. Sigur, ProTV a prezentat asa cum trebuia s-o faca in spiritul unui lobby pro-homosexualitate. Insa eu am mare incredere in familiile de romani ca nu vor accepta ca pe ceva ce tine de firesc homosexualitatea, asa cum telespectatorul era invitat (manipulat) s-o faca urmarind emisiunea.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...