S.O.S. familia!

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

/ #2736 Ce părere aveți despre difuzarea emisiunii „Patru nunți și o provocare” în cadrul unei televiziuni p

2013-10-21 20:30

R: Ce părere aveți despre difuzarea emisiunii „Patru nunți și o provocare” în cadrul unei televiziuni publice, cum este PROTV-ul?

DC: Difuzarea acestei emisiuni a fost, de la primul pana la ultimul cadru filmat un circ mediativ si nimic altceva, dealtfel asa a si fost prezentata emisiunea: cu clovni - mi s-a parut singurul element la locul lui in cadrul acestei emisiuni.
Dar este strigator la cer sa folosesti o taina sfanta, a casatoriei, pentru a justifica o atractie sexuala, sa denaturezi Biserica aducand intr-o tara eminamente crestina un reprezentant al bisericii in persoana unei femei, deci o preoteasa, care sa poarte, acolo unde Iisus a purtat crucea, un sal in culorile curcubeului (mereu ma gandesc la vorbele lui Goethe: “Un curcubeu care ramane
pe cer un sfert de ora nu mai e privit de nimeni.”), sa te folosesti de alte trei perechi de tineri casatoriti pentru a-i putea jigni, ofensa, discredita cu comentarii malitioase a.i. sa apara in lumina doar cuplul de homosexuali ca intelectuali, rafinati, speciali, este un sacrilegiu sa faci glume pe seama Bisericii, mai ales in cadrul unei emisiuni, MAI ALES in cadrul unei asemenea emisiuni!
Intoxicarea prin aceasta emisiune a fost una fortata si vizibila, caci nu aveai nevoie de niciun detaliu in plus fata de vizionarea emisiunii, pentru a intelege ca “nunta” homosexualilor a fost organizata chiar de postul de televiziune cu pricina, chiar pe platourile de filmare de la Buftea, printre invitati aflandu-se persoane din staff-ul ProTV. Sigur, nu castigul premiului a fost potul cel mare, ci intoxicarea populatiei cu ideea ca homosexualitatea este ceva ce poate intra in normalitate.
Pe tot parcursul emisiunii, comentatorul cu voce malitioasa a evidentiat doar aspectele ce tin de lipsa de educatie a mireselor, in timp ce despre “mireasa” cu penis nu s-a spus nimic malitios. Atata ipocrizie in regie este greu sa treaca neobservata.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...