S.O.S. familia!

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

/ #2734 Credeți că această luptă „anti-discriminare” poate deveni dictatorială pentru ceilalți, având în ved

2013-10-21 20:28

R: Credeți că această luptă „anti-discriminare” poate deveni dictatorială pentru ceilalți, având în vedere că sunt situații în alte țări în care primari, ofițieri ai stării civile, profesori, au fost arestați pentru că și-au exprimat susținerea pentru familia tradițională?

DC: Da, am convingerea ca la un moment dat se va impune ideologia LGBTpnz (unde p=pedofilie; n=necrofilie; z=zoofilie), deja se intampla acest lucru in alte tari, deja activistii pro-homosexualitate isi exprima sustinerea fata de pedofili, vor fi din ce in ce mai multi si mai agresivi (iar agresivitatea pasiva este cea mai groaznica forma a agresivitatii), vor aduce adaugiri si modificari legislative si normative la care vei fi, practic, obligat sa ingenunchezi. Insa un bun crestin nu va face niciodata asa ceva! Nu-si va trada convingerile, nu-si va vinde puterea sufleteasca.
Se doreste ca drepturile lor preferentiale (atentie!, caci drepturi au, ca orice om, ei nefiind o alta specie) sa ajunga obligatiile noastre.
Oamenii de buna credinta, dar de mare sensibilitate, oamenii educati si linistiti vor face greseala sa se dea la o parte retragandu-se in linistea lor din care nu-i va putea atinge direct nimic, insa pe acestia ii paste pericolul dorintei de insingurare si putini, in singuratatea lor, mai au puterea sa se roage cu tarie pentru salvarea duhovniceasca a lumii, fiind mai degraba scarbiti de atatea uraciuni care circula liber pe strada, ca sa folosesc totusi o expresie eufemistica. Insa, daca esti sub protectia unei familii, daca ai sustinere din partea prietenilor, ai si puterea de-a ramane drept.
Ca sa facem putin haz de necaz, imi amintesc de o poanta care zice ca un batran doreste sa emigreze si, la completarea formalitatilor, este intrebat despre motiv, iar el raspunde: “in trecut homosexualitatea era pedepsita, acum este acceptata, vreau sa plec pana nu devine obligatorie”.
Problema este ca nu va mai avea unde sa plece la un moment dat, caci globalizarea asta face: impune respectarea legilor internationale in orice colt de lume!




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...