VREM PARTENERIAT CIVIL IN ROMANIA


Musafir

/ #157 pedofilia este o orientare sexuală care nu poate fi schimbată, la fel ca homosexualitatea

2013-10-14 20:58

Iată două cazuri care fac legătura dintre homosexualitate si pedofilie:
1 - Deja este de notorietate (s-a mai amintit şi aici de altcineva) invitaţia făcută de Accept, în luna februarie, "profesorului" Gert Hekma, care predă "studii gay si lesbiene" la Departamentul de Sociologie şi Antropologie al Universităţii din Amsterdam. Acesta urma să ţină o conferinţă la Facultatea de sociologie a Universităţii din Bucureşti, dar, în urma protestelor mai multor organizaţii şi persoane responsabile, conducerea facultăţii (care nici nu ştia iniţial ce anume promovează acest profesor) a anulat evenimentul. Ce anume spune onor dl. profesor (doar cîteva citate):
„Este o diferenţă între pedofilie – sexul cu copii mai tineri – și efebofilie, relaţia sexuală cu copii ceva mai mari de 12 ani. Dar cel mai adesea, termenul de pedofilie este folosit pentru ambele.”
„cred că această adevărată vînătoare de vrăjitoare contra sexului între adulți şi copii e un fel de succesor al nebuniei împotriva masturbării.”
„grecii o făceau cu băieţi între 11 și 18 ani. Noi spunem acum că le făceau rău, dar pe atunci era cel mai bun lucru care i se putea întîmpla unui băiat.”
„Aş spune că vârsta consimţământului sexual poate fi coborîtă. N-aș cere imediat să fie 6 ani, dar 12 pare o vîrstă potrivită, deocamdată. Noua legislaţie care interzice pînă şi imagini modificate cu copii este complet absurdă.”
„Sunt într-adevăr acuzat că ţin partea pedofililor. Ei bine, e mai degrabă adevărat.”
Interviul se află într-un fişier .doc pe situl www.uva.nl
2 - Un articol din presa de peste Ocean, intitulat "It Begins: Pedophiles Call for Same Rights as Homosexuals" (Începe: pedofilii cer drepturi similare cu homosexualii) în care se vorbeşte despre acţiunile de lobby pedofil din prezent, pe acelaşi calapod cu cele ale activiştilor homosexuali de acum cîteva decenii.
Ce se spune acolo, printre altele:
- APA, Asociaţia psihiatrică americană, cea care în 1973 a eliminat homosexualitatea de pe lista bolilor psihice, în 1998 a spus că pînă acum, potenţialul negativ al relaţiilor sexuale dintre adulţi şi copii a fost exagerat, majoritatea adulţilor abuzaţi sexual în copilărie nereclamînd efecte negative.
- În documentul guvernamental federal al USA de prevenire a delictelor pe bază de ură, lista orientărilor sexuale are un statut protejat. Pedofilia, chiar dacă nu este definită explicit, a primit si ea acest statut.
- Doi profesori de psihologie din Canada, unul de la Universitatea din Montreal, altul de la Universitatea din Kingston, Ontario, au susţinut in faţa parlamentului ca pedofilia este o orientare sexuală care nu poate fi schimbată, la fel ca homosexualitatea.
- mişcarea de recunoaştere a drepturilor egale ale pedofililor cu homosexualii este din ce în ce mai activă, pe măsură ce grupurile LGBT continuă să se afirme.
Articolul poate fi citit în engleză aici: http://patdollard.com/2013/07/it-begins-pedophiles-call-for-same-rights-as-homosexuals/

Aşadar, pedofilia vine din urmă cu paşi mărunţi, dar siguri, metodele fiind deja verificate şi au dat rezultate. Iar voi, dragi militanţi, activişti sau gay de rînd n-o mai daţi cotită, pentru că nu vă crede nimeni.