Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

X-ulescu

/ #9809 Dezamagire

2013-10-09 19:42

Extraordinari organizatori de miting(o echipa de organizatori specializata in a nu se realiza).
Este posibil sa organizezi un miting fara a anunta membrii de sindicat?Rusinos sa existe asa ceva.Diculoiu si taranul ala de Vancea nu au putut aduna din tot Cartel Alfa,jenantul numar ...(nici nu pot sa spun)de persoane.Sa nu credeti ca spunand acestea,il suspectez pe Cernev ca ar fi in stare sa faca lucruri mai bune.
As dorii sa mai spun ca aceste mitinguri nereusite,fac mai rau dacat daca nu s-ar organiza,deoarece astfel se demonstreaza puterii ca angajatii nu au forta si astfel isi pot continua batjocura.
Astfel toti acesti lideri gaunosi distrug drepturile angajatilor care au fost cu scrificii obtinute cu multe decenii inainte incepand chiar de la inceputul secolului trecut.
Sa vedem ce exemple de sindicalisti avem:
-Mitrea,Ciorbea,Hosu(nu trebuie sa mai spuna nimeni de ce au fost in stare)
-Vancea(cel care a fost deacord ca angajatii Mentchim sa fie disponibilizati cate 29 fara drepturi si ajunge lider judetean Cartel Alfa).
-Diculoiu(un corupt din vremurile trecute cand era obligatorie linistea si acum dvedeste ca nu se pricepe la acest lucru).Valabil si pentru echipa specializata in a nu reusi realizarea de miscari sindicale.
-Cernev(un negru corupt al PPC-ului si cu `buzele pe fundul guvernantilor incat a ramas cu putoarea in gura).Valabil si pentru aghiotantii aranjati prin locuri unde sa poata freca menta si sa-i mai incurce si pe cei putini care doresc sa mai munceasca .
Asa ca dragilor fti optimisti!