Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #9638 Re: Re:

2013-10-08 16:30


 

 

#9529: -

Topicul de discutie a fost creat automat pentru petitia Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Autorul petitiei a sters si va sterge toate comentariile tip "spam"!.
Continutul comentariilor postate este in responsabilitatea celor care posteaza acele comentarii.
Autorul comentariilor tip “spam” adresate presupusilor autori ai petitiei “Salvati Oltchim – Arpechim” nu cunoaste “regululile forumului” si MINTE spunand ca a raportat autorului petitiei mesaje cu continut injurios, conform regulilor acestui site.
Posibil ca raportarile la care face referire autorul comentariilor tip “spam” (BUTONUL DIN DREAPTA JOS) sa fi fost facute catre administratorul wesiteului care gazduieste petitia Salvati Oltchim – Arpechim.
In cazul in care administratorul websiteului considera ca un comentariu, raportat ca avand "continut inadecvat", nu este in regula va sterge acel comentariu si in locul lui va aparea urmatoarea mentiune: "Acest articol a fost sters de catre administratorul acestui website (Arata detaliile)".
Autorul petitiei nu "vede" care sunt comentariile raportate ca avand "continut inadecvat" si nu poate sterge un comentariu care a fost raportat autorului websiteului!

Nu este suficient sa stii sa citesti trebuie sa si intelegi ce citesti si cred ca autorul comentariilor tip "spam" face confuzie (poate pricepe acum) intre raportarile facute catre autorul petitie si raportarile facute administratorului websiteului.

DACA AVETI CEVA DE SPUS VA ROG SA O FACETI INTR-UN MOD CIVILIZAT, FARA INJURII SI FARA AMENINTARI!

SUNTEM PROVOCATI SI SE INCEARCA MANIPULAREA NOASTRA. DE CE NU SE MAI SPUNE NIMIC DE OLTCHIM, DESPRE CUM FUNCTIONEAZA OLTCHIM, DESPRE "PERFORMANTELE SPECIALISTIILOR" AFLATI LA CONDUCEREA OLTCHIM?

NU VA LASATI MANIPULATI SI NU RASPUNDETI LA PROVOCARI!

#9557: AUTORUL PETITIEI - Re: