Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

GLOATA CEA GALAGIOASA

/ #9567 Re: Re: omul este bolnav

2013-10-07 22:26

#9503: - Re: omul este bolnav

domnule "jmeker",

La cum (nu) merge Oltchim-ul, numarul de sefi (vezi procedura legala) este EXTRAORDINAR de mare...

Ce nu ne ajung sunt sindicalistii de tip CERNEV (prieten de-al tau) si DICULOIU (unul pe care il inghiti ca trebuie, de ochii lumii). In peisajul cotidian a mai aparut si alt corcodus, DUMITRU, de pe la Pitesti (coleg de-al tau de partid). Mai scoateti sindicalisti (vezi procedura legala), macar cate unul pentru fiecare sef.

Ceea ce incercati toti gagauzii de scrieti pe aici este aburirea cu procedura legala, adica procedurile facute de voi pentru voi. RECOMANDARE: MARITI numarul de oameni care MUNCESC si MICSORATI numarul de gagauzi cu cartoane care doar ABURESC.

Declaratii poate face oricine, de la femeia de serviciu pana la Mascariciul suprem. Ele au fost si vor fi INTOTDEAUNA INTERPRETATE AIUREA. Desi incercati sa spuneti FLORICELE PE CAMPII, voua va iese din gurita CE TEMBELI SUNT ASTIA DE NE ASCULTA, recte NE CITESC.

O alta fateta a problemei, pe care nu o intelegi, este data de faptul ca DECLARATIILE CU PRIVATIZAREA (luate in seama de oamenii care ar fi putut investi in aceasta societate) sunt facute de oameni iresponsabili si neseriosi, bascaliosi si TOTALMENTE NEPREGATITI (acoperiti de cartoane si fara niciun fel de experienta - incepand cu mascariciul mai mic - VARUJAN VOSGANIAN, administratorii judiciari, cel special si terminand cu acolitii lor din staff-ul lor), platiti din zbaterea acestei societati si a intregii societati economice romane subjugate de biruri si taxe, de decizii luate pe genunchi si in pripa.

Efectul acestor declaratii se rezuma doar la SOMAJ si INCHIDERI DE SOCIETATI.

M-am saturat sa aud ca NU PUTETI, NU STITI!. Bai "Jmeker"-e, daca nu stii sau nu poti, dispari din peisaj deoarece tu/voi NU VRETI! Daca VRETI -> STITI -> PUTETI!

Daca tu, in marinimia ta divina, iti mai pierzi timpul sa citesti si sa intelegi, NU-TI MAI PIERDE TIMPUL CU NOI si PLEACA DE LA OLTCHIM, PLEACA DIN TARA ASTA!

Cat despre injuraturi, nimeni nu le merita mai mult ca tine, exponent al acestor MASCARICI, oameni de 2 bani ce nu se mai satura sa isi bata joc de noi, plebea!

 

Un prostovan din gloata asta care te/va injura!

P.S.: JMEKERE, noi te platim, asa ca MUCLES! Sa nu te simti ofensat, eu chiar te injur, pe bune!