Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR


Musafir

/ #63

2013-09-14 08:26

Scrie un comentariuA cere eutanasierea cainilor pentru ca ne ataca este ca si cum caprioarele ar cere eutanasierea felinelor pentru ca le mananca.

Este intr-adevar mult mai usor sa omori un animal nevinovat pentru ca ataca din cauza foamei sau a fricii decat sa cauti si sa rezolvi adevarata cauza a problemei.

Cainii au mai fost eutanasiati o data si ghici ce? Acum sunt mai multi decat atunci. Care este atunci cauza? Sunt cumva animale care apar de nicaieri? Sunt cumva extraterestri care isi lasa cainii pe aici?

OAMENII SUNT CAUZA SI SOLUTIA! DIN CAUZA OAMENILOR CAINII SUNT IN STRADA! DIN CAUZA OAMENILOR CAINII SUNT FLAMANZI! DIN CAUZA OAMENILOR CAINII NE ATACA COPIII SI BATRANII!

Daca oamenii nu ar mai arunca in strada cateii, daca oamenii si-ar steriliza cainii atunci cand nu doresc pui de la ei atunci aceste probleme nu ar mai aparea deloc.

DACA OAMENII AR FI RESPONSABILI INCEPAND DE LA PRESEDINTELE TARII SI PANA LA ULTIMUL CETATEAN AL ACESTEI TARI ATUNCI NU AR MAI FI NEVOIE SA DISCUTAM DESPRE EUTANASIEREA CAINILOR.

Nu cainii ar trebui eutanasiati ci oamenii. Suntem mult inferiori animalelor. Creatorii filmului "The Matrix" aveau dreptate cand comparau rasa umana cu un virus.

Sunt momente in viata cand mi-e rusine ca sunt om!

Nu stim decat sa ucidem atunci cand un animal are un anumit comportament care nu ne place dar nu dorim sa ne gandim la cauza care il determina pe acel animal sa aiba acest comportament.

RUSINE RASA UMANA PENTRU CRUZIMEA DE CARE DAI DOVADA!