S.O.S. familia!


Musafir

/ #2462 Re: Re: Boală

2013-09-07 06:38

#2458: - Re: Boală 

 nu e nimeni homofob. inainte de toate vezi ce inseamna acest cuvant si apoi nu mai victimiza fals. omul a facut o afirmatie si are tot dreptul sa o faca. cuvantul asta "homofob" se vrea a fi un fel inchisoare a gandirii si exprimarii. in plus de asta nu ai dat vreun diagnostic corect si sigur pentru homosexualitate. dupa ce vei face asta poate abia atunci cuvantul "homofob" va sta in picioare si va avea sens. pana atunci e apa de ploaie.

ia uite ce scria un coleg de-al tau doua pagini mai in urma: "Dar eu cred din ce in ce mai mult in ideea ca homosexualitatea, poate ca nu e genetica, dar sigur apare in pantecul mamei". uite cat de bine se leaga cu ce zice domnul de mai sus. nu e o problema genetica (nu se formeaza asa ca embrion la inceputul sarcinii), asta e clar, atunci e posibil ca in timpul sarcinii mama sa sa fi facut ce nu trebuie, fie a avut relatii sexuale, poate chiar si anormale, fie a fost stresata, fie a avut alte sentimente puternice care evident ca s-au transmis in mod organic copilului. excitabilitate exacerbata datorita actelor sexuale, stres datorita anumitor suparari, substante daunatoare din alimentatie, si multe altele printre care si starile sufletesti care se pot transmite copilului. stari cu care copilul s-a "incarcat" fragil fiind din pantecele mamei. sigur, poate fi doar o presupunere (cu toate ca s-a dovedit impactul starilor mamei in timpul sarcinii asupra fatului), dar poate fi si foarte adevarata, iar un medic poate da un raspuns clar in sensul asta.

la toate astea se adauga educatia primita ulterior nasterii, in anii copilariei si adolescentei, educatie care poate induce in virtutea fricii de "a nu fi altfel", o forma de manifestare nefireasca. tot pe frica asta de "a nu fi altfel" se bazeaza si termenul "homofob" care il numeste pe omul vizat ca nu "constientizeaza" o posibila stare de homosexualitate ascusa, "nedescoperita", pentru ca "homofob" tocmai asta inseamna, om caruia ii este "frica" sa-si recunoasca "homosexualitatea", ca stare existenta in mod natural (fals) dar latenta in firea omului. de aceea, aceasta inducere a starii de homosexual se poate face atat de usor la varstele fragede ale copilariei si adolescentei, ceea ce urmaresc campaniile de "educatie sexuala" din scoli si chiar gradinite si prin propaganda gay. este adevarat ca si multi adulti "devin" homosexuali de la un timp, "descoperind" homosexualitatea "din ei" (si este evident ca homosexualitatea ca manifestare devianta exista si este reala) insa aceasta "descoperire" se face pe baza confuziei intelectuale si sufletesti datorate lipsei adevaratelor repere morale. este evident ca atunci cand nu mai exista reperele morale adevarate, poti deveni orice, asa cum sunt si violatorii, si criminalii, si pedofilii, si zoofilii, si necrofilii si multi multi altii. aceasta eliminare a valorilor morale adevarate urmaresc si propaganda gay si mass-media, prin reeducare, transformarea normelor de valori morale, amestecarea lor si rastalmacirea lor. in sensul asta vezi articolul de la anunturi care face referire la "protagonistii gay" ai emisiunii de la Pro tv, si care poate fi lamuritor pentru adevaratele intentii ale propagandei si lobby-ului gay.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...