Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Marius

/ #23 In completare..

2013-09-03 11:13

Cred ca mai salbatic si mai primitiv este cum batranii din ziua de astazi, care au muncit o viata intreaga, nu au nici macar bani de medicamente ori copiii nascuti in mizerie sunt condamnati la o viata de mizerie. Ne dam cu totii cu capul de pereti ca este barbar si inuman sa eutanasiem cainii fara stapan, dar ramanem cu inima impietrita atunci cand trecem pe langa un cersetor care probabil nu a mai mancat de cateva zile.
Da, sunt iubitor de animale, si chiar am avut si eu un caine pentru 13 ani (a murit de curand) si stiu ce inseamna viata unui patruped, dar sa nu facem confuzie.. Orasul este infestat de aceste animale, care nu au aproape nimic in comun cu cainele pe care il crestem noi acasa. Asa cum am spus, majoritatea sunt animale salbatice, agresive, pline de boli. Da, sa ii strangem pe toti (zeci de mii, poate mai multi chiar), in adaposturi unde sa-i tinem pana la batranete, este intr-adevar o solutie frumoasa, DAR utopica. Realist vorbind, vor ajunge sa fie inghesuiti in custi, nehraniti, maltratati, neingrijiti, pentru ca.. sa nu uitam... "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul".
In ochii mei, eutanasierea nu este o cruzime, din potriva, o blandete, o solutie pe care as alege-o fara sa clipesc, daca ar fi sa aleg intre asta si a ii lasa in continuare pe strada (asta ca sa nu ma intorc la ideea cu solutia utopica si la faptul ca traim in Romania).
Si daca tot spunem sus si tare ca suntem iubitori de animale, mai bine am plange de mila ursilor bruni (de exemplu), sau altor animale pe cale de disparitie care sunt vanate in continuare, nu unor cete de animale periculoase, cu care trebuie sa impartim strazile si de care trebuie sa ne fie frica.