S.O.S. familia!


Musafir

/ #3

2013-08-21 09:36

Foarte adevarat. As adauga faptul ca in unele parti ale lumii, legile sunt schimbate prin trafic de influenta. Amintesc cazul omului de afaceri american Tim Gill (https://www.youtube.com/watch?v=faq_Kbro_bE),homosexual. Tactica lui este de a sponsoriza candidati liberali pentru diverse functii in diferite state, in schimbul unor legi, masuri, initiative care sa sustina propaganda homosexuala (de pilda in scoli). De asemenea, investeste bani in campanii media de denigrare a candidatilor conservatori, manjindu-le reputatia prin calomnii, pentru a reduce numarul conservatorilor care ajung in pozitii de influenta (TIPIC, nu?).

Un exemplu bun este statul Colorado, unde milionul de dolari bagat de Gill si asociatii lui in campanie a avut ca rezultat preluarea puterii de catre democrati pentru prima oara in 30 de ani. Imediat au urmat legile ''gay-friendly'' (luand populatia prin surprindere), care au redefinit familia intr-un stat predominant conservator. Au urmat alte patru state, pe acelasi sistem.

Restul lumii se uita din afara, crezand ca legile s-au bazat pe o schimbare generala de mentalitate, cand a fost vorba de bani si campanii murdare.















Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...