Impotriva noilor reglementari privind legalizarea traducerilor

Cristina

/ #57 Re: Re: Pentru un bagator de seama

2013-06-14 18:19

#56: - Re: Pentru un bagator de seama 

Dumneavoastra, cel care va mirati de cele 1000 de semnaturi, sinteti intimplator de la faimosul UNTAR, ONG de apartament cu sediul in bulevardul N. Grigorescu nr 18, apartament 198? Cele 1000 de semnaturi reale strinse de colegi in 5 zile sint muuuult mai mult decit a reusit UNTAR sa stringa in 8 ani de activitate.

Citi membri are UNTAR? Stie cineva cifra reala? Ca la strins cotizatii, marea uniune e campioana. Vreti sa deveniti membru? Desigur! Cotizatia e lunara si se ridica la 120 lei pe an.

In 8 ani de activitate, marea uniune UNTAR NU A REUSIT SA NUMEASCA UN PRESEDINTE de sucursala in judetele:

Bihor, Braila, Buzau, Calarasi, Covasna, Dimbovita, Galati, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Neamt, Olt, Salaj, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea. 

Unde aveti domnilor activitate in teritoriu? In Bucuresti exclusiv?! Informatia e oficiala si e postata pe siteul UNTAR!

In plus, la judetul ALBA ati desemnat pe site ca Presedinte o doamna traducatoare - DANIELA RODEAN. Spun pe site pentru ca doamna Rodean, o cunoscuta traducatoare, cu studii si specializari atit in tara cit si la universitati prestigioase din strainatate, nu a luat in viata ei legatura cu uniunea dvs si nu cunoaste pe nimeni din onorata conducere. Situatie identica si la SIBIU cu doamna CAMELIA CARABULEA, cea care a mobilizat traducatorii din Sibiu in aceste zile pentru stringerea de semnaturi. Cite astfel de falsuri mai aveti pe site-ul ONG-ului dumneavoastra?

Domnii mei! UNTAR-ul nu ne reprezinta. Este f. clar ca sinteti un grup de citiva traducatori care nu ne aparati sub nicio forma interesele. Ba din contra. Doriti sa fim asimilati profesional de notari. Multumim. Nu ne intereseaza!