Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

DOTTORE

/ #4332 Disponibilizatii de la Arpechim vor fi consiliati de 8 specialisti in formare profesionala

2013-06-11 11:52

http://www.bitpress.ro/articole/administratie/15734/-disponibilizatii-de-la-arpechim-vor-fi-consiliati-de-8-specialisti-in-formare-profesionala.html

"Saptamana trecuta, in cadrul Colegiului Prefectural Arges, s-a aprobat infiintarea unui Centru de tranzitie si sprijin pentru disponibilizatii de la Arpechim. Locatia a fost aleasa la sediul AJOFM dupa consultarea sindicatului si a conducerii Arpechim, spatiul fiind la subsol.  Fiecare disponibilizat va fi consiliat de un specialist in formare si orientare in cariera. Pentru cei 325 de disponibilizati vor lucra 8 specialisti, adica un om la 40 de disponibilizati. Astfel, vor fi evaluate aptitudinile personale si fiecare angajat va fi orientat catre o specializare in programul de formare profesionala functie de aceste aptitudini."

LA EI SE POATE LA NOI NU SE POATE!

NOI AVEM LA SEDIUL OLTCHIM DIN RAMNICU VALCEA, DOI DIRECTORI "DE PERSONAL", DOI SEFI SERVICIU "DE PERSONAL", VREO 10 LUCRATORI OPERATIVI "DE PERSONAL" SI VREO 3-4 MEDIATORI HUMAN TOOLKIT ... DAR ACESTIA AU ALTE PROBLEME DE REZOLVAT: ANGAJARI "PE SPRANCEANA", MAJORARI DE SALARII PENTRU EI, MULTIPLICAREA DIRECTORILOR SI SEFIILOR, ETC. NOI .... NOI SUNTEM PE ULTIMUL PLAN!

NU SUNT INTERESATI DE SOARTA SALARIATIILOR SI A DISPONIBILIZATIILOR DIN OLTCHIM SI NU FAC NIMIC PENTRU ACESTIA.
DOSARELE DISPONIBILIZATIILOR CARE TREBUIAU DEJA COMPLETATE SI DEPUSE LA AJOFM, NU SUNT GATA PANA LA ACEASTA ORA, DESI A TRECUT APROAPE O LUNA DE LA EMITEREA DECIZIILOR.
IN RITMUL ACESTA NOII SOMERI VOR INTRA IN PLATA CEL MAI DEVREME IN LUNA AUGUST 2013.

MARDARE, PIRNEA, "DORELE" ... TREZITI-VA ... HAI SA VA FACETI CA MUNCITI ... CA DE BANI NU DUCETI LIPSA!