Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

PRELUARE COMENTARII "VIATA VALCII"

/ #4043 PRELUARE COMENTARIU #9 MARIANA 19-05-2013 08:31

2013-05-20 16:57

http://www.viatavalcii.ro/index.php/component/content/article/50/15028-romeo-rdulescu-demonstreaz-cu-legea-pe-mas-c-actualii-administratori-judiciari-au-fcut-disponibilizri-ilegale-la-combinatul-oltchim.html

"Unde e Cernev vedeta de la sindicatul Victoria - vuvuzeaua PCC sa ne mai promita el solutii de salvare a combinatului si a locurilor de munca???
Cernev ce faci o disponibilizezi si pe nevasta ta pe care ai angajat-o in toamna lui 2012 la Oltchim dupa ce ai devenit mare lider sponsorizat de PCC????
Nu iti este rusine Cernev sa ne spui ca 60% din angajati vor de buna voie sa plece acasa??? Asa declari prin presa !!!
Sa iti fie rusine ca nu ai scrupule nici acum cand ai bagat cu prietenul tau Talpasanu combinatul in gaura de tot. Uitati-va ce pierderi ati inregistrat in trimestrul IV 2012 si trimestrul I 2013 media este de 20 mil EUR/luna. Acum ne trimiteti acasa. Rusineeeeeeeeee ee.......
A luptat cat a putut domnul Cernev sponsorizat la greu de PCC cu vacante in Polonia si altele sa aduca combinatul in starea actuala ca PCC sa poata prin intermediul politicienilor din gasca Sebastian Vladescu sa preia pe nimic activele care ii intereseaza."