Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Blue Eyes

/ #3717 HA HA HA Pipereanu a realizat ca Oltchim e combinat strategic

2013-04-28 14:20

Bai tata asta e tare de tare !!!
Marele Piperean nu stie ce sa mai minta sa isi faca publicitate sa vada lumea ca isi merita comiseonu` si o baga acu` ca Oltchim e combinat strategic ca a propus el ca nu se stia.
Bai sulica pai daca tu te-ai ocupat sa aperi interlopi si habar nu ai ce e aia chimie stai dreacu in cotetu tau nu iesi ca muta sa razi la s..a si sa vorbesti in vant.
Ia cititi sa va minunati:
http://www.realitatea.net/piperea-oltchim-e-o-bomba-chimica_1169595.html
Piperea: Oltchim e o bombă chimică - Ma da ce dastept te-o facut mata bine ca ai venit tu sa ne deschizi mintile ca noi nu stiam. Pai bai sulica unde crezi ca am lucrat noi pana acum????
S-au poate ti=o fi explicat vreunul din specialistii tai renumiti cu ce v-ati jucat de-a chimia pana acum. Vai de sula voastra bahhhhhhhhhh!!!
Ia cititi dragi colegi - este ca merita 50 000 EUR/luna ca sa dea astfel de declaratii de cacat????
Ce baza sa mai punem pe pulici din astia care nu au vazut in viata lor o sinteza chimica.
Pleaca dreacu si lasa-ne bah ca ne ingropi cu zile pe toti.
Ia uite ce debiteaza ciumafletele:
"Indiferent de soluţia găsită pentru Oltchim, că se va vinde, cum se va vinde, trebuie să rămână în viaţă. Procesul de fabricaţie presupune că se creează şi se consumă clor, la o puritate de aproape 100%. Capacitatea de stocare de maximum 4.000 tone a fost atinsă, pentru că nu se putea consuma, dar se producea clor. Acum este sub 1.500 de tone. Gazul emanat este atât de toxic încât o cantitate de 10 miligrame, dacă nu mă înşel, poate ucide un om. Dacă, Doamne fereşte, este eliminată în atmosferă toată cantitatea, toată suflarea este distrusă până la Atena. Este asemenea unei bombe chimice', a afirmat Gheorghe Piperea.

SULICA asta e combinat chimic nu jucaria lu pampilica de Spirochete Magic Tic Tac si Mendeleev + Talpanel coada de catel.
Daca vrei sa stii cu ce bomba s-a jucat expertul tau Talpasita cu vechime de 35 de ani de stat si freca prazu in combinat intreaba-l ce stocuri de clor aveam in combinat cand el si cu magnificii Coclete gura de aur si Balanel fochistul declarau ca functionam de rupem si noi ne umpleam ochi de clor.
Stii tu bai ciumaflete cu guler de smecher cum e sa te gazezi cu clor ca sa vorbesti de riscurile din Oltchim??? Nu ai cum sa stii ca tu stai de vorba cu Cornelius Mendeleev prin locatii de lux pazit de zdrahoni punand la cale smenarelile cu polonezu.
Ce sa iti zica Mendeleev Bulande Mo de stocurile de clor si de riscul pe care il poate prezenta aceasta substanta cand el experimenta detonarea canalizarilor in Electroliza motiv pentru care Faraonu era sa-l exileze din combinat dar i s-a facut mila de tambalagiu si l-a iertat.
Daca il bascula Faraonu la timp acum nu mai aveam bafta sa trecem prin toate minciunile si dezinformarile lansate de acest habarnist tambalolog.
Acu Pipereanu isi face titlu de glorie ca noroc cu el ca a atras atentia ca Oltchim este obiectiv strategic ca nu se stia. SA MORRRRIIII TU PIPEROSULE CA NU STIAM ???
NOI ERAM PROSTI CA NOAPTEA MA !!! NOROC CA AI VENIT TU CU ILUMINISTII TAI IN COMBINAT. PARCA SUNTETI LICURICI ZAU....
PIPEREO NOI AVEM NEVOIE SA MEARGA COMBINATU NU SA NE DAI TU LECTII PRIN ZIARE IMBRACAT IN CAMESA DE 5-10 MILIOANE SI PANTOFI DE 20 DE MILIOANE PERECHEA CE ESTE STRATEGIC SI CE NU.
CAT S-AU JUCAT DE-A PRODUCTIA ASTIA MANAGERII LU FRANCU DNA LIBERISTII DE 6 LUNI DE ZILE DE NE-AU UMPLUT DE CLOR UNDE S..A MARIOAREI ERAI???
DORMI LINISTIT CA ORICUM MINTI DE SPARGI CA SI CEILALTI CARE NE ABURESC DE APROAPE 7 LUNI.
S-A CONVINS SI BCR DE S-A RETRAS DIN COMITETUL CREDITORILOR.
STAI CA MAI URMEAZA SI BTR SI TARE IMI E CA ITI PIERZI COMISEONU` SI ATUNCI O SA DAI DECLARATII SCRISE DE MENDELEEV CORLEONE TAMBAL GRATUIT SA VEDEM DACA TE MAI ASCULTA CAREVA.
Sunteti tari ma !!! Noroc ca va avem ca altfel eram morti. Maine poimaine poate inventati si noi tehnologii de fabricatie PVC fara etilena sau propenoxid fara propilena.
NOBEL SCRIE PE VOI !!!