Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Iepurasul

/ #3695 Cadou de Paste - cu corectia sugerata de Musafir

2013-04-27 18:14

Cadoul de Paste anul asta ni-l pregateste Alain si Mendeleev lucreaza de 6 luni de zile sa il impacheteze si sa il faca atractiv asa ca stati linistiti si nu mai faceti galagie ca suparam sponsorul polonez si investitorii lui Piperius si e naspa ca nu mai este solutii.
Ca pana acum ne-au rupt in investitori si solutii..........
Acum Alaine si Mendeleev manati de Spirochetele iscoditor Magic Tic Tac cauta closca cu oua de aur ca sa i le vopseasca de Paste ca tacamurile de aur ale Faraonului nu le-au gasit desi i-a ajutat Tiberius Pirnaie cronicarul de succes care ne propunea sa cumparam letopisete propenoxidice cu plata la prima leafa distribuite prin agentul sau publicitar - cum care Guru Infrangerea.
Cica Pirnaie o sa ne caute la co..eeeee de Paste sa vada daca poate sa mai stoarca ceva, ca a facut bani de bani vanzand letopisetul cu Faraonu la noi in combinat asa se lauda cica i=a dat comiseon si lui Bulande Mo 10% !!!!
Ba ati luat-o dracu rasna de tot. Nu va mai recuperati, astia clanul DNA La Famiglia Spirochetione Cocletione.
Acum nu mai stiti cum sa va faceti reclama "pe mail" cum zicea Ghiocul Fordilios supranumit si sudorul ca el oricum nu face diferenta intre e-mail si o petitie. Pana nu l-a facut nasu` Coclete supervizar la Monitorizare nu a auzit de calculator ce sa mai vorbim de mail.
A venit caldura acuma sa vezi ce scoate Ghiocu burta la vedere si baga gratare cu camarila liberala ca sponsorul polonez inca mai da cu loveaua.
Auzi "APELE VII"??? rimeaza cu sa te tii ????
Doamna Directoare nou numita specialista in DanMAR SRL cel mai bine daca sunteti asa profesionista cum sustineti ca sunteti sa nu va mai puneti posturi pe aici sub fel de fel de "ape vii" sau sa va asociati numele cu al Combinatului nostru ca nu aveti nici o tangenta nici macar colaterala cu munca noastra de pe aici de zeci de ani si sa stiti ca nu mai inghitim povesti liberaliste. Am depasit prosteala tambalagiului din toamna anului trecut acum eventual stam sa ne cautati la alea doua.....cum care ??? OUA !!! ca vin sarbatorile de Paste si bani de oua de gaina NICHT (nu stiti ce inseamna NICHT??? mai cautati in dictionar) macar le dati cu var pe ale noastre ca-s fierte oricum!!!
Cei care suntem seriosi si muncim nu ne este teama de nici un control desi ne indoim ca stiti ce inseamna sa porti salopeta si sa lucrezi intr-o fabrica reala.
Un SRL pe unde ati activat nu se compara cu un combinat chiar daca dati acatiste.
Nu era nevoie sa vina clanu liberist sa faca ordine in combinat. Haosul l-a pregatit Mendeleev Dafte Pelehau in toamna anului trecut asa ca pentru a restabili ordinea trimiteti-l la pasune sa mai caute ceva capuse cu discipolul lui Tristan Gura de aur si burta de balaur - Emilianos Diocletiones Discipulus Ghiocus.
Venirea dumneavoastra intregeste hoarda liberalista spirocheto-hareata care ne-a aratat cum se monteaza scaunul de copil in masinile de serviciu si cum se fac comisioane folosind limuzinele combinatului. Am aflat ca si dumneavoastra sunteti tot o ilustra absolventa a unei variante de Spiru hareteala de pe la Iesi asa ca e clar cu profesionismul !!!
Probleme sa isi faca de alde Spirochetii Ciobiti si clanul Mendeleev Corleone de la Infrangerea care oricum o freaca de luni de zile cica ei muncesc?? !!!, acum se pregatesc sa pasca si inca viseaza ca lustruiesc ouale lui Cocletel si Balanel de zor, asta cand nu cauta capusele prin iarba combinatului manati de Emilianos Fordilios Ghiocus pilotul de raliu al VL 24 CCH cu consultanta directa si sprijinul ilustrului de altfel manager de succes Valentinos Mentchimianos.
Daca ar mai trai Ceausescu sa vada ce fac bravii urmasi Bratieni din ditamai combinatu` s-ar lega singur la ochi, si-ar pune antifoane in urechi, masca de gaze pe figura, dop in cur si s-ar intoarce singur in groapa sa uite ce a vazut.
Vine ordonanta aia odata ca ne trecem dracu toti pe lista si plecam sa stam linistiti sa scapam de stresul sa va vedem zilnic in Pavilion cum fu..ti vantu` si lasam combinatu sa il administreze gasca voastra in frunte cu: Emilica Fordilios Ghiocus fost PDL/UNPR fan Gutau DNA si Francu Jean Carlos Coruptes patrones del Valcea ONE, Mendeleev Ciordelios Dafte Pelehau Bulande MO, Propenoxid Socherez, Talpasita cardiopatie sistolica dublu preinfarct, Giurica Sandwich Catanni - "aoleu am fost fortat sa semnez ca eu nu aveam de gand", Biela Manivela BMW Bahtalo + Alain baiatu de cartier care stie sa injure si sa dea la m..e pe mail aaaaaa adica pe petitie, Spirochetii TIC TAC si bineintele somerita minijupa cu salariile nesimtite si limuzine la scara, Popel Electroabramburel Mentchim Insolvel, Vichem balaoachesu smenar - studentul eminent aaa repetent vroiam sa zic (cine nu crede sa ii citeasca CV-ul de pe site-ul combinatului sa vada in cati ani a terminat facultatea).
Cu voi la carma, Combinatu are vantu in p..a aaaaa, scuzati in pupa !!!!
In nadejdea solutiilor voastre si a investitorilor cu care ne tot amenintati prin sectii de Paste putem merge la pasune sa mancam BIO>........