Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

DNA

/ #3679 Dupa Francu urmeaza clanul sicilienilor liberalisti din combinat

2013-04-26 20:37

Alaine,
Ce faci mah??? Esti trist ca ati pierdut un membru de vaza liberalist suporter de al vostru din clanul profesionistilor numiti la OLCHIM ???
Te-ai dat la fund??? Nu mai ai tupeu sa ne iei la bangleala pe aici sa te dai la noi ca un adevarat smecher si sa iti bagi si sa iti scoti ca acum 2 zile cand erai foarte civilizat
DNA a inceput sa va inmoaie bulanele????
Nimeni nu isi imagina acum cateva zile ca bulangiul si mafiotul de Francu prietenul vostru de chermeze liberaliste putea fi descoperit in plenitudinea mafiei instituite in Valcea si astfel intreaga tara vede acum tagma clanului Pausesti Maglavit instaurat inclusiv la OLCHIM.
Mai toti acum sunteti tareee socati. Va intrebati pe ascuns pe care dintre smenarii liberschimbisti tovarasi de chiolhan ai vostrii ii va mai duce in excursie duba la interviu la Bucale la DNA.
Acum intelegem de ce il ataca pe procurorul sef adjunct acum vreo doua saptamani Tiberiu Pirnaie.
Simtea el ceva in sange si uite ca premonitia lui s-a adeverit.
Cand s-a dat avertisment sa va vedeti de treaba voastra si sa nu incercati mangleli acum cateva saptamani smecherilor sicielieni liberalisti ce sunteti........ inclusiv cei din Oltchim cu clanul Ciobitilor, Vichemistul mandravela, cu gasca Talpasita/Cernozion Mendeleev (drinkomanii de serviciu din Electroliza III) si prietenul sau smecherul cronicar Pirnaie (vanzatorul de letopisete polieterice prin combinat care ataca DNA-ul in ziarul tiparit pe hartie igienica) sponsorizati de colonelul lor polonez preferat, ca se stie ce pregatesc de fapt si cum vor sa smangleasca combinatul si ca vor avea mari surprize cand nu se asteapta, probabil ca au crezut ca este asa un misto si ca nu afla nici musca ce lucra ei cu sarg din toamna trecuta.
Ba nu va apara nici guse ala de Pausesti Maglavit si nici altu ca nu mai au cum asa ca vedeti ce faceti. Oricum deja ati comis-o asa ca...........
Bagati tare sicilienilor smangliti cu gandul ca nu se stie ca Pamantul ce faceti voi si veti vedea ce cariera lucitoare veti avea cu masterat in domeniul penitentei.
Ce se face experta liberalista minijupa Spirocheta ca daca o iau astia de pe strada si o duc in excursie la Bucale la interviu si apoi dupa zabrele o s-o doara limba rau de cat o sa aiba de munca involuntar si cate provizioane trebuie sa dea pe gusa????
Fetele vesele stiu de ce...............
Ce va face specialistul consort Spirochete Haret ca baietii o sa-l ia drept bombonel 2........
Dar Tiberiu Pirnaie???? Oare va scrie un nou letopiset intitulat Blog`n rol plagiat dupa BOMBO????
Probabil ca din cand in cand vor avea ocazia sa se bucure de minunatele serenade date in toiul noptii la tambal de rapsodul sef Mendeleev Cernozion in curtea interioara de la Colibasi.
Si oare ce va interpreta???? BALADA UNOR INGERI?????