Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Mihaita

/ #3545 Plan de reorganizare pentru Oltchim propus de PCC SE

2013-04-21 15:51

JOI 18.04.2013 REPREZENTANTUL PCC A FOST LA RAMNICU VALCEA UNDE A DISCUTAT CELE DE MAI JOS CU CERNEV, TALPASANU, SPIRU, etc.  DE CE OARE?

 

Plan de reorganizare pentru Oltchim propus de PCC SE
http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/180713.html

PCC SE, acționar minoritar al Oltchim Râmnicu Vâlcea, a elaborat propriul concept de plan de reorganizare pentru Oltchim, pe care îl va prezenta în cursul Adunării Generale a Acționarilor din data de 30 aprilie (n.a.: solicitarea a fost deja publicata pe siteul Bursei de Valori Bucuresti http://www.bvb.ro/infocont/infocont13/OLT170413.pdf)

<<”Acest concept de reorganizare conține explicații de ordin economic pentru fiecare punct în parte, dar, în același timp suntem deschiși la orice plan propus de oricare dintre părțile implicate”, spune Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC în România.

PCC propune următoarea structură a comitetului: președinte, administratorul special al societății, Bogdan Stănescu, iar membrii: directorul general, Mihai Tălpășanu, toți directorii executivi ai Oltchim (n.a.: sotii SPIRU, POPESCU VALENTIN, PARVU, ANDREI, HANCU, etc.), reprezentantul principalului acționar minoritar, Wojciech Zaremba și un reprezentant al altui acționar minoritar, Cristian Duțescu. Structura finală a comitetului ar urma să fie votată în timpul Adunării.>>