Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

GP Morgan

/ #3323 Pentru Alain si ceilalti curiosi gasiti documente cu caracter confidential relativ la Oltchim

2013-04-13 12:37

Ce tun se pregateste la Oltchim? Documente in exclusivitate care nasc o serie neagra de intrebari!

Pentru clarificarea tuturor minciunilor promovate de diversi inclusiv Cornelius si acolitii, Piperius si acolitii privind strategiile guvernamentale care au fost puse la cale si despre structura datoriei Oltchim (faimoasa datorie de 800 mil EUR) citez mai jos un link unde gasiti si puteti citi cele doua memorandumuri aprobate in vara de Guvernul Ponta:

http://www.turcescu.ro/2012/09/ce-tun-se-pregateste-la-oltchim-documente-in-exclusivitate-care-nasc-o-serie-neagra-de-intrebari/

Trei, Doamne, si toti trei: Ponta, Georgescu si Chitoiu. Prim-ministru, vice-prim-minstru si ministru al Economiei. Cei trei au schimbat radical strategia de privatizare a Oltchim in doar doua saptamini. Stiu ca materialul e stufos, dar citirea documentelor de mai jos merita a fi facuta cu atentie. Veti descoperi cum, aproape peste noapte, se trece in mod inexplicabil de la o atitudine la alta, complet diferita, in legatura cu privatizarea Oltchim! In fapt, e vorba de doua “memorandumuri”, unul din 07.08.2012 si celalalt din 23.08.2012.

Se nasc, firesc, intrebari din categoria: ce s-a intimplat, ce s-a dat, cine a luat si ce a luat pentru a produce cu grabire doua documente total diferite ca abordare in legatura cu privatizarea combinatului de la Valcea.

Pentru o mai usoara orientare in… spatiu pe site-ul aferent link-ului de mai sus: paginile numerotate de la 1-7 la 12-7 reprezinta cele 12 pagini ale memorandumului din 07.08.2012, iar paginile de la 1-23 la 17-23 reprezinta cele 17 pagini ale memorandumul din 23.08.2012.

Analizand cele doua memorandumuri de pe site-ul de mai sus rezulta clar cine a avut interes sa nu se privatizeze Oltchim si cum de in vara anului trecut strategia promovata de Guvernul USL viza " integratu " care il sustine si Diculosul (integratu ala de il deranjeaza pe Alain) si dupa s-a ales prafu de am ajuns sa nu ne mai luam nici un salariu si sa functionam la 60 % oops scuze 6%.
Mihaita Talpasita, neamul SPIRU, Cornelius Sindicacatus stiti ceva???? Sau toate sunt intamplatoare????
Oare Alain sau Cornelius Sindicacat stiu cine a promovat aceasta schimbare de strategie????
De ce se fac acum ca ploua si o dau dupa copac.
Alaine docomentele vorbeste !!!!!
Colegi ca sa nu va mai abureasca Alain cu strategia salvatoare sustinuta de Cornelius Cucuvelus puneti mana si descarcati de pe site-ul de mai sus sau cititi direct de pe site memorandumurile guvernului si veti vedea cine a manglit OLCHIMU` ca sa il citez pe cheliuta Chit Chitoiu mincinoiu care nu stie ca se pronunta OLTCHIM asa de familiarizat este cu acest combinat.
De fapt are neamurile sale de nadejde informatorii de top Magic MAC MAC si Spirulina sexy super directoreasa.
De aia ne ducem dracu ca au avut altii grije de noi de acum un an.
Acum sunt ultimele zbateri dar degeaba. Pe 17.04.2013 ne baga ordonanta care este o mare mangla si ea si ne ducem fluierand si facem loc investitorilor de prestigiu germano polonezi.
URAHHHH !!! URAHHHHHHH !!!!