Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #1953 desteptarea

2013-03-16 07:41

la realitate ..darile de seama din vremea lui nea nicu au ranas si vad ca se dau in continuare . cu ce il ajuta pe angajat sau cu ce indreapta situatia, prezentarea istoriei combinatului si capacitatile de productie . nu se face referire la sumele de bali luate de cei din consiliul de administratie( presedinti)CARE care ridicau niste sume fabuloase pentru ca participau la sedinte.
hotararile luate se vad unde au dus oltchimul.trebuiau prezentate lucrarile efectuate si costul acestora .poate vedea si prostimea tot ce s-a facut in combinat.cine a cosit iarba in arpechim si cine a incasat banii ?conducte vopsite de stalpi borduri mi marcaje rutiere .cate angajari s-au facut in vremea lui roibu si cate in vremea lui balan?unde sunt banii de pe fierul vechi ?cat fier vechi s-a vandut ? sau nu s-a vandut fier vechi ? unde este imparatul de mihaescu si toata maculatura lui din 3 ani de dictatura ?cate tone de toner si baxuri de hartie de scris ?
cand salariatii ins PJP l-au intrebat de ce inlocuiesc termopane si alte bazaconii si nu pornesc instalatiile s-a razbunat IMPARATUL DE MIHAESCU . UNDE ESTE ACUM ? A DAT CU SUBSEMNATUL PE LA DNA ?